ye-logo.v1.2

Незадоволення фігурою найчастіше припадає на весну і початок літа

Спорт 2665

Жінкам це знайомо!

Привіт. Мене звати Наталя, мені 38 років. І я новий учасник проекту «Маю ціль».

Чому вирішила взяти участь в проекті – то не таємниця. Адже при зрості 1,64 метри маю 77 кг. І до «ідеальної», як на мою думку, ваги потрібно схуднути ну як мінімум на кілограмів 10. Хоча, тішу себе надією про «мінус 15 кг».

Як більшість жінок мого віку і моїх пропорцій, фігурою я своєю періодично буваю незадоволена. Причому, ця періодичність припадає найчастіше на початок весни або літа. І навіть вислови чоловіка «Люба, я тебе, звичайно, люблю такою, яка ти є…» не заспокоюють. Особливо тоді, коли далі йде продовження «… але закрий, будь ласка, холодильник», або «… відстав, пліз, цю тарілку в сторону….».
Останнім часом навіть мій 17-річний син почав наприкінці сімейних застіль чомусь завбачливо прибирати зі столу тарілки в посудомийну машину. І все б нічого, якби ці столові прибори не були лише моїми.
Але точкою неповернення стала під час одного із застіль жартівлива пропозиція повненького співробітника разом з ним взяти участь у проекті СТБ «Зважені та щасливі», адже на новий сезон там набирають саме колег по роботі.

І от зараз я на шляху до спортклубу Еволюшн, де на мене уже чекає тренер Віталій та моя ціль!

Партнер проекту спортивний клуб "Еволюшн"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую