ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові встановили меморіальні дошки 8 загиблим в АТО

Суспільство 2968
Фото: starkon.km.ua

Меморіальні плити повісили на фасадах будівель навчальних закладів.

Минулого тижня у Старокостянтинові встановили меморіальні дошки 8 полеглим учасникам АТО на фасадах будівель навчальних закладів, у яких вони навчалися. Рішення про встановлення прийняв виконавчий комітет міської ради ще у лютому. На сайті міської ради повідомляють, що 19 квітня відкрили меморіальну дошку Сергію Шмерецькому (у ЗОШ у ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), який загинув 10 лютого минулого року під час артобстрілу бойовиками ДНР Краматорську. Того ж дня памятні знаки вікдрили на будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів №8  Ігорю Білику, який загинув у донецькому аеропорту та Руслану Погончуку — помер від зупинки серця під Артемівськом.
«20 квітня відкрили 3 меморіальні дошки на фасаді Старокостянтинівського ліцею ім. І. Рудяка загиблим в зоні АТО Олександру Мандибурі, Сергію Саліпі та померлому учаснику АТО Федору Вігелю.
Також відбулася церемонія відкриття 2 меморіальних дощок на честь загиблого під час проведення антитерористичної операції Олега Обухівського та померлого в зоні АТО Олександра Яворського у ЗОШ І-ІІІ ступенів №4», - йдеться на сайті міської ради Старокостянтинова.

Олександр Мандибура - боєць 8-го полку спецпризначення. 23 вересня минулого року підірвався на розтяжці під селом Жолобок на Луганщині.
Саліпа Сергій Дмитрович — загинув 14 липня біля села Дмитрівка Донецької області під час виконання обов`язків.
Яворський Олександр Олександрович - помер 47-річний Олександр Яворський 3 січня, служив під Волновахою.
Обухівський Олег Васильович - останній бій прийняв 13 серпня поблизу села Степанівка Донецької області.
Відкривали пам'ятні знаки родичі загиблих, вчителі та учні навчальних закладів, мешканці та керівники міста. Освятили дошки священники найбільших християнських конфесій міста. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую