ye-logo.v1.2

На Хмельниччині з почестями поховали колишнього міліціонера, який загинув у зоні АТО

Суспільство 3530
Прапор ронесли до самого цвинтаря на чолі траурної процесії
Прапор ронесли до самого цвинтаря на чолі траурної процесії. Фото: derazhnia-rda.gov.ua

У загиблого залишилася дружина та син.

 На Деражнянщині цими вихідними, 10 липня, зі сльозами на очах прощалися із добровольцем, який загинув у зоні АТО. У селі Буцнева в останню путь провели воїна-захисника Анатолія Ковальського. Боєць підірвався на фугасі 8 липня під час бойового завдання.

«Пізнього суботнього вечора тіло бійця перетнуло кордон рідного району, де його навколішки зустрічали небайдужі зі сльозами на очах та свічками в руках», - йдеться на сайті райдержадміністрації.

Анатолій Ковальський тривалий час працював оперуповноваженим у Деражнянському відділі міліції. Після звільнення пішов добровольцем у зону АТО. Він вирушив захищати цілісність держави, не чекаючи повістки з військкомату. У загиблого залишилася дружина та син.

Висловити глибоке співчуття рідним і близьким у зв’язку з тяжкою втратою прийшли представники влади, односельці, бойові побратими та всі небайдужі.

Провели в останню дорогу бійця рідні, побратими і всі небайдужі

«Внесок загиблого військового у майбутнє нашої країни безцінний. Ми повинні берегти пам’ять про Анатолія та підтримувати його родину. Пам’ять про загиблого Анатолія Ковальського назавжди залишиться у наших серцях», – зазначив голова райдержадміністрації Олег Веселовський.

В останню мить прощання на коліно стали ветерани АТО, схиливши голови в жалобі. Солдати здійняли над головами полотнище державного прапора України, яке пронесли до самого цвинтаря на чолі траурної процесії. Поховали воїна-захисника з усіма почестями, віддавши шану за героїчну службу військовослужбовця, який відстоював волю та незалежність українського народу.

Анатолій пішов на Схід добровольцем

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую