ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт “Синтез DNK” записав сингл і присвятив пісню рідному місту

Культура 2858
Обкладинку синглу "Глибина" створила художниця Марина Шавиріна-Школяр
Обкладинку синглу "Глибина" створила художниця Марина Шавиріна-Школяр. Фото: Дмитра Мостового

Платівка складається з двох пісень, але з чотирьох треків...

Хмельницький гурт “Синтез DNK”, який минулоріч випустив дебютний диск “Мій милий”, записав ще одну платівку. Це сингл “Глибина”, до якого увійшло дві пісні, “Глибина” і “Місто”, але аж чотири треки.
“Так сталося, що при зведенні ми вирішили піти на експеримент та попрацювати з двома різними звукорежисерами та вибрати той варіант пісень, що нам більше сподобається. Як результат – вирішили нічого не вибирати, бо обидва варіанти по-своєму цікаві.
Тому сингл складається з двох пісень, але чотирьох треків”, - розповідає флейтист і клавішник гурту Валерій Телеховський.
“Пісні про глибини та міста всередині нас, про наші невивчені закапелки та про надію, що усе це не дарма, - додає фронтвумен гурту Надія Телеховська. - Так збіглося, що на цьому тижні Хмельницький відзначає річницю свого заснування, тому пісню «Місто» ми присвячуємо йому”.
Крім постійних учасників гурту Надії та Валерія Телеховських і соло-гітариста Антона Горбатюка, у записі брали участь запрошені музиканти: басист Володимир Пунгін та барабанщик Юрій Данильчук. Сингл записувалися на студії ST Production Studio, а над обкладинкою працювала хмельницька художниця Марина Шавиріна-Школяр, яка також створила обкладинку альбому «Мій милий». Послухати треки із синглу "Глибина" можна послухати тут.

Зліва направо: Валерій Телеховський,  Антон Горбатюк, Надія Телеховська і Володимир Пунгін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую