ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: 26 голів та чергові несподіванки

Спорт 1935
Матчі 16 туру чемпіонату області відбудуться 1-5 жовтня
Матчі 16 туру чемпіонату області відбудуться 1-5 жовтня. Фото: з архіву

Матчі 15 туру чемпіонату Хмельниччини в Прем’єр-лізі видалися доволі результативними.

Понад 5 голів за матч – така середня результативність у 5 матчах 15 туру чемпіонату області з футболу в найвищому дивізіоні. Не обійшлося й без несподіванок.

Найменше голів було забито в Нетішині, де «Енергетик-Миклуш» мінімально поступився кам’янець-подільській «Фортеці» 0:1. Ця перемогла допомогла кам’янчанам закріпитися на третій сходинці в турнірній таблиці.

А ось два матчі – в Старокостянтинові та на станції Дунаївці завершилися з однаковим рахунком 3:1. «Случ» вдома здолав ФК «Дунаївці», а «Громада», дещо несподіванно перемогла красилівську команду. «Суперник значно підсилився, а тому це вже не та «Громада», з якою ми грали в першому колі, - каже тренер красилівського «Случа» Лев Сергеєв. – Ми пропустили швидкий гол, але десь на 80 хвилині зрівняли рахунок. Відчували, що можемо виграти, але… дунаєвчани забили після кутового, а згодом іще один гол». Завдяки цій перемозі, «Громада» вже має 19 очок і до третього місця поступається лише 5 пунктами.

Одразу два розгроми були зафіксовані в інших матчах. Волочиський «Агробізнес» вдома виграв з рахунком 7:1 в «Епіцентру-Вікторії» з Городка. Але несподіваним став результат в іншому матчі – битві аутсайдерів. Хмельницька «ДЮСШ-1» подарувала своєму тренеру Володимиру Сенделю на день його народження блискавичну перемогу над старосинявським «ОТГ» з рахунком 7:2. Крім цього, хмельничани позбулися останньої сходинки в турнірній таблиці, перемістившись на 9 місце.

Матчі 16 туру розпочнуться 1 жовтня. Два «Случи» зійдуться в Красилові, «Епіцентр-Вікторія» прийматиме «Громаду», а «ДЮСШ-1» зіграє в Нетішині. «Агробізнес» свій матч у Старій Синяві проведе 5 жовтня, оскільки 2 жовтня гратиме в чемпіонаті України серед аматорів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую