ye-logo.v1.2

У Хмельницькому блокуватимуть міську раду через «криваву» акцію протесту проти Потапа і Насті

Суспільство 6752
Власник "СВ" написав заяву в поліції
Власник "СВ" написав заяву в поліції. Фото: автора

Про це заявив власник розважального закладу, який залили кров’ю і закидали петардами.

 Через «криваву» акцію протесту проти концерту Насті Каменських і Потапа власник оздоровчо-розважального комплексу "СВ-Клуб" Віктор Вікарчук написав заяву в поліцію. Про це він заявив увечері 22 жовтня під час зустрічі з журналістами.

За словами бізнесмена, внаслідок дій активістів постраждали і 70 людей, які позиватимуться до організаторів акції щодо відшкодування збитків. Збитків, які завдано самому закладу, поки не підрахували.

Віктор Вікарчук каже, що він не був організатором концерту, лише здавав в оренду приміщення. Перед приїздом артистів, запевняє Вікарчук, міська рада не мала ніяких зауважень щодо проведення заходу. Та дізнавшись про планування акції, власник закладу відмінив концерт, однак протестувальників це не зупинило.

«Я о 19.10 сказав, що концерту не буде. Активістів це дуже здивувало. Я завів їх і показав, що апаратури немає. Після цього ще три години чинилося безчинство, використовувався сльозогінний газ, піротехніка, побили поліцейських», - розповідає Віктор Вікарчук.

Як каже пан Вікарчук, тим, хто організував акцію, це обійдеться недешево, і закликає юристів стати на його сторону. Також бізнесмен анонсував, що наступне засідання сесії міської ради, яке відбудеться в середу, він блокуватиме разом з працівниками. Вимоги: звільнити заступника міського голови Володимира Гончарука і начальника управління культури Артема Ромасюкова, які, на його думку, причетні до організації заворушення.

«Не подобається група – не йдіть. Я думаю, це найкращий протест. Я побачив, що керував процесом начальник управління культури міської ради. Я не готовий з цим миритися. Ці люди отримують гроші платників податків. І я як громадянин України не дозволю, щоб така людина їх використовувала, щоб чинити опір і руйнувати чужий бізнес. Був і заступник міського голови, і депутати обласної ради», - говорить бізнесмен.

Власник закладу надав відео, на якому видно дії активістів і провокації, які відбувалися біля входу в «СВ-Клуб». На його думку, активістам заплатили, і до цього причетні конкуренти.

Нагадаємо, у Хмельницькому відомі артисти Потап і Настя Каменських були змушені скасувати концерт в СВ-клубі через акцію протесту. Близько сотні активістів прийшли під приміщення розважального закладу і закидали його яйцями та залили кров’ю. Артистів звинувачували у проведенні гастролей та прийманні нагород у Росії.

Як відомо, напередодні концерту обласна рада заборонила проведення гастрольних заходів, концертів, вистав та інших культурних заходів на території Хмельницької області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації, окупацію Автономної Республіки Крим та не визнають «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую