ye-logo.v1.2

У Хмельницькому в ДТП із поліцейськими загинув таксист

Суспільство 12695

Аварія сталася сьогодні 6 листопада, близько другої години ночі.

У Хмельницькому на проспекті Миру близько другої ночі сталося зіткнення патрульної «Тойоти» та автомобіля однієї з міських служб таксі. 36-річний водій таксі від отриманих травм загинув, - повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області. 

За кермом службового автомобіля перебував 26-річний поліцейський. Екіпаж з увімкненими проблисковими маячками їхав на терміновий виклик – одна з хмельничанок повідомила, що до її помешкання намагаються проникнути невідомі особи.
Патрульні пройшли медичне обстеження, але від госпіталізації відмовилися. Експертиза на вміст алкоголю у крові засвідчила, що усі члени екіпажу були тверезі.

Наразі розслідуванням обставин дорожньо-транспортної пригоди займається прокуратура.

Коментарі:

Ковальчук Олександр Іванович 08.11.2016 16:30

на мою думку на поліцейских пріусах потрібно встановити проблискові маячки червоного і синього кольору а не одного синього тому що поліцейські їздять з увімкниними постійно синіми так як зчервоними одиниці тому вночі йди зорієнтуйся чи він литить на виклик чи йому просто моча в голову вдарила так думаю і цей таксист не зрозумів ситуацію а булаб на автомобілі червона з синьою мигалка цієї трагедії небулоб.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую