ye-logo.v1.2

Укртрансбезпека оштрафувала водія, який вигнав учасника АТО з маршрутки «Хмельницький – Кам’янець-Подільський»

Суспільство 3658
Водій каже, що не взяв атовця, бо був знервованим. Але обіцяє більше так не робити
Водій каже, що не взяв атовця, бо був знервованим. Але обіцяє більше так не робити. Фото: з архіву

Також штраф заплатить перевізник.

 Водія маршрутки «Хмельницький – Кам’янець-Подільський», який відмовив у пільговому перевезенні учаснику АТО, оштрафували на 136 гривень. Також 170 гривень штрафу сплатить власник фірми-перевізника «Авто-Експерт» підприємець Олександр Столяр.

«Безпідставна відмова від передбаченого законом пільгового перевезення громадян тягне за собою накладення штрафу, відповідно до статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - пояснює керівник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба.

За його словами, водій і підприємець визнали свою провину, тому оскаржувати штраф не збираються. А свою поведінку водій пояснив власним знервованим станом, обіцяв більше не повторювати порушення.

Учасник бойових дій Олег Вербіцький, якого не впустили в автобус, тоді повертався додому з військового госпіталю, де лікувався понад два тижні. Він придбав на автостанції пільговий квиток, однак водій все одно відмовився його взяти. Після незаконної відмови у перевезенні, чоловік звернувся зі скаргою в обласне управління Укртрансбезпеки.

Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області розташоване за адресою: Хмельницький, вулиця Соборна 75, телефон 65-27-10. У відомстві просять невідкладно повідомляти про подібні випадки.

Нагадаємо, з початку року до правління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області надійшло 24 скарги стосовно відмови у пільговому перевезенні учасників бойових дій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую