ye-logo.v1.2

Прокуратура не дозволила шепетівській владі купити новорічну ялинку

Суспільство 2480
Чи буде цього року в Шепетівці нова ялинка, поки що невідомо
Чи буде цього року в Шепетівці нова ялинка, поки що невідомо. Фото: shepetivka.com.ua

А разом із нею, ще й гірлянди.

Процедура закупівлі нової новорічної ялинки та ялинкових електричних гірлянд для міста Шепетівка відмінена. Відповідне рішення було опубліковано на сайті публічних закупівель Prozorro у тендерах із закупівлі відповідних предметів.

За повідомленням громадської організації «Об’єднання «Коло», відміна закупівель здійснена на вимогу Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області від 1.12.2016 року згідно доручення Шепетівської місцевої прокуратури від 17.11.2016 року.

Закупівля нової штучної ялинки (12 метрів) та ялинкових прикрас мала здійснюватись в рамках комплексної Програми розвитку культури міста Шепетівки на 2013-2016р., що були прийняті 6 жовтня на 13 сесії Шепетівської міської ради. Програма передбачала виділення 163 тисяч гривень на купівлю штучної ялинки та 100 тисяч гривент на придбання новорічних прикрас.

23 листопада 2016 року були створені дві тендерні процедури в системі публічних електронних закупівель ProZorro. Від підприємців було подано дві пропозиції на постачання ялинки та одна на постачання ялинкових прикрас. Нову ялинку постачальник мав поставити до 12 грудня 2016 року.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую