ye-logo.v1.2

У Шепетівці затримали чоловіка, який погрожував і двічі обікрав місцевого жителя

Кримінал 1536
Рівнянину оголосили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів одразу за трьома статтями
Рівнянину оголосили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів одразу за трьома статтями. Фото: ru.molbuk.ua

Зловмисник вивозив потерпілого в поле, зв`язував ременем і декілька разів нахабно обкрадав будинок.

Жертвою став 52-річний мешканець райцентру Шепетівка. Спершу житель Рівного вимагав у нього близько 6 тисяч доларів. А коли потерпілий відмовився це робити, 36-річний чоловік почав вибивати їх силою.

У секторі комунікації поліції Хмельницької області повідомили, що перший напад стався на території Рівненської області. Тоді зловмисник вивіз потерпілого в поле і залишив там, відібравши гроші та ключі від будинку. А поки бідолашний добирався додому, злодій обікрав його, винісши з дому декілька тисяч гривень, євро, ноутбук та особисті документи.

Другий випадок стався у вівторок, 13 грудня.

У повідомленні йдеться, що він відтиснув пластикове вікно, зв’язав потерпілого за допомогою ременя та медичного пластиру і викрав близько тисячі доларів США та мобільний телефон.

Близько 18.00 години зловмисник знову проник у будинок своєї жертви. Фото: npu.gov.ua

Коли крадій втік, шепетівчанину вдалося вивільнитися. Він зателефонував до поліції і зловмисника затримали по «гарячих слідах». З автомобіля таксі, на якому той намагався втекти, вилучили сумку, в якій були викрадені речі та документи потерпілого.

Рівнянина затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 «Крадіжка», ч.3 ст.186 «Грабіж» та ч.1 ст.189 «Вимагання» Кримінального кодексу України.

Зловмиснику може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії.



 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую