ye-logo.v1.2

"Безлюдний" Хмельницький, замети та ускладнений рух. Попереду - штормове попередження (ФОТО)

Суспільство 19861
У Хмельницькому через негоду на вулицях людей та машин не так вже й багато
У Хмельницькому через негоду на вулицях людей та машин не так вже й багато. Фото: автора

Через сильний снігопад обласний центр нагадує паралізоване місто.

Негода, яка "накрила" Хмельниччину в ніч з 7 на 8 січня, дає про себе і в Хмельницькому. Мороз, сильний вітер, хуртовина створюють чимало труднощів для хмельничан. Навіть на деяких вулицях зникла електрика, але її вже відновили.

За повідомленням прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, лише станом на 9 годину 8 січня підрозділи аварійно-рятувальної служби залучалися 16 разів на допомогу населенню та комунальним службам. Зі снігових заметів в області вивільнено 22 автомобіля, в яких знаходилося 65 осіб, з них 6 дітей.

У Хмельницькому ж на вулицях не людно. Та й на дорогах машин небагато. Щоправда, місцями, складається враження, що автівками легше дістатися необхідного місця, ніж ногами - багато тротуарів так замело, що аби пройти, треба зануритися в сніг по коліна.

У Хмельницькому ходити вулицями важко, бо тротуари замело.

Іноді видімість на вулиці може дорівнювати декілька метрів.

Не всі дороги в місті розчищені - комунальники не встигають.

А є й такі дороги, де їх "розчистив" вітер.

Як розповіли журналісту сайту "Є" в управлінні міським господарством Хмельницької міської ради, над розчисткою міста працює 28 одиниць техніки та 234 двірники. Наразі, на 13.00 надійшло штормове попередження, а тому очікують на погіршення погодних умов.

Працівники деяких крамниць розчищають прохіід до своїх магазинів.

На вулицях Хмельницького працюють 28 одиниць техніки - кажуть у міськраді.

Попри негоду громадський транспорт у Хмельницькому їздить.

Рятувальники ж закликають усіх у період негоди без особливої потреби на вулицю не виходити, а водіям - утриматися від поїздок власним автотранспортом. У Хмельницькій міській раді ж наголошують, що в випадку виникнення аварійних ситуацій слід звертатись до відділу управління міським господарством міської ради за тел.: 15-80; 067-555-15-80; 76-41-40 або аварійних диспетчерських служб комунальних підприємств міста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую