ye-logo.v1.2

Ні - торгівлі з терористами! На правах реклами

Політика 2130
Подібні звернення до Центральних органів влади уже підтримала не одна місцева рада в Україні.
Подібні звернення до Центральних органів влади уже підтримала не одна місцева рада в Україні.. Фото: Прес-служби партії.

Хмельницькі укропівці просять у міської влади підтримати торговельну блокаду окупованих територій на офіційному рівні

Хмельницькі укропівці просять у міської влади підтримати торговельну блокаду окупованих територій на офіційному рівні. Таку пропозицію вони зареєстрували у Єдиній системі місцевих петицій. Її автор – голова міської організації УКРОПу Сергій Хуторнюк пропонує винести на розгляд сесії міської ради відповідне звернення до Верховної Ради, Президента та Кабміну. Серед вимог – введення мораторію на ввіз на територію або вивіз будь-яких товарів з фейкових ЛНР та ДНР. Винятком мають стати лише гуманітарні вантажі, котрі, в обов’язковому порядку повинні переміщуватися під пильним контролем міжнародних організацій.

«Враховуючи те, що наша політична сила не представлена у Хмельницькій міській раді, ми вирішили підняти дане питання шляхом реєстрації петиції – каже Сергій Хуторнюк – Ми сподіваємось, у разі якщо хмельничани підтримають нашу ініціативу і проголосують за петицію, то й депутати не залишаться осторонь і як у інших регіонах і містах України офіційно висловлять позицію нашого обласного центру з даного питання. Наразі ж просимо хмельничан – патріотів підтримати нашу петицію і не стояти осторонь».

Варто зазначити, що подібні звернення до Центральних органів влади уже підтримала не одна місцева рада в Україні.

У вівторок, 21 лютого о 9 ранку на площі біля Верховної Ради у Києві має відбутись загальноукраїнський мітинг на підтримку торговельної блокади окупованих територій.

На Хмельниччині ж питання щодо підтримки торговельної блокади поки розглядатимуть лише депутати Дунаєвецької міської ради на сесії, котра запланована на 28 лютого. Проект відповідного рішення зареєстрував голова Дунаєвецької районної організації УКРОПу, депутат міської ради Ярослав Купчик.

Петиція доступна за посиланням. 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую