ye-logo.v1.2

Мер Симчишин: 5 гривень за проїзд у маршрутках — удар по кишенях хмельничан

Суспільство 2155

Міський голова каже, що не раз зустрічався із перевізниками

Із 2015 року міська влада веде переговори із перевізниками. Тоді підприємці звернулися до міської влади із пропозицією збільшити вартість проїзду. За словами міського голови Олександра Симчшина, тему тарифів не можна переводити у політичну площину.

“Тарифи на ЖКГ та проїзд у громадському, це проста економіка, все рахується він. Але ці питання не можуть мати політичної площини. Вперше ми мали розмову у 2015 році, тоді було прохання підвищити тариф до 5 гривень. Я сказав, що ніколи на це не піду, бо це удар по кишенях хмельничан”, - зазначив мер.

Каже, що неодноразово зустрічався з перевізниками і завжди відстоював інтереси пасажирів. Стверджує, що перевізники мають забезпечити якість перевезень — відсутність шансону, хамства водія та іншого. Були випадки, коли виганяли учасників АТО.

“Перевізники самі проти себе налаштовують пасажирів. Їм не подобається нова транспортна мережа, яка, я впевнений, реалізується. Робимо ставку на великогабаритний транспорт, зменшення кількості маршруток і збільшення кількості тролейбусів”, - додає міський голова. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую