ye-logo.v1.2

На Хмельниччині затримали жінку, яка називає себе однією з 12 найуспішніших шахраїв України

Суспільство 2423

В Хмельницькому затримали «дочку генерала», яка у формі відвідувала держустанови та організації з «перевіркою» і видурювала гроші

Жителька Волинської області у Хмельницькому встигла ошукати на 200 грн. 40-річного подолянина, якому представилась дочкою генерала, проректора одного з престижних навчальних закладів країни. Під час затримання вона була одягнена у капітанську форму пенітенціарної служби без відповідного посвідчення особи. Правоохоронці встановили, що жінка відвідувала державні установи та організації з метою перевірки пожежної безпеки, а щоб сумнівів у її компетенції не виникало, два місяці поспіль студіювала спеціалізовану навчальну літературу.
Окрім того, 30-річна молодиця обґрунтовано підозрюється у скоєнні крадіжки грошових заощаджень ще й вінницькими міліціонерами. Проживаючи на території сусідньої області, вона обікрала пенсіонера, у якого винаймала кімнату.
Перевірки щодо злочинної діяльності затриманої тривають, а згідно ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, жінці загрожує до 3 років позбавлення волі, і їй знову доведеться повернутися за грати, звідки вона півроку як вийшла за аналогічні діяння, повідомив СЗГ УМВС в Хмельницькій області. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую