ye-logo.v1.2

Art Cinema Night. Кіно під відкритим небом у Кам'янці-Подільському

Культура 4555
Робота Олексія Кануннікова (він же kislow1) у Кам
Робота Олексія Кануннікова (він же kislow1) у Кам'янці-Подільському. Фото respublicafest

Фестиваль "Республіка" розширює свою арт-платформу. Цього року три ночі поспіль, під відкритим небом, будуть демонструвати авторське кіно...

У 2012 році Фестиваль «Республіка» відбуватиметься протягом 13 днів (з 10-го по 23 вересня) у місті Кам’янець-Подільський.

Як повідомляють організатори художня частина фестивалю розпочнеться 10 вересня та завершиться 23. Протягом близько двох тижнів райтери з України, Іспанії, Польщі, Росії та Білорусії будуть розмальовувати будинки загальною площею близько 2000кв.м. Всі ескізи, котрі будуть наноситись на фасади, затверджені оргкомітетом фестивалю та Кам’янець-Подільською міською радою.

Музична частина фестивалю триватиме протягом трьох днів з 21 по 23 вересня на території старої фортеці. Окрім художньої та музичної частини (а серед виконавців значаться Ляпис Трубецкой, Скрябін, Мотор'ролла, Pur:Pur, MORJ та інші не менш цікаві музиканти) відбуватиметься нічний кінопоказ Art Cinema Night.  

"Глядачам представлять авторські короткометражні кінострічки. Звичайно, будуть демонструватися і фільми відомих авторів світового арт-хаусного кіно. Art Cinema Night – три ночі авторського та аматорського кіно у Південному Дворі в наметовому містечку, після завершення концертів у Старій Фортеці" - кажуть організатори.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Польські художники розмалюють багатоповерхівку у Кам'янці-Подільському

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую