ye-logo.v1.2

Перемогу свободівця Сабія підтвердив литвинівець Шуляк (ВІДЕО)

Політика 3508

Округ №189. Боротьба триває.

«Сьогодні безсумнівна перемога Ігоря Михайловича», – заявив кандидат у народні депутати по округу №189, Василь Шуляк на прес-конференції, яка сьогодні, першого листопада, відбулася у Хмельницькому, у штабі ВО «Свобода». 
«У нас на виборах працювало 293 спостерігачі, голів та членів дільничних виборчих комісій, які здали протоколи з мокрими печатками, – повідомив Василь Корнійович. – За цими даними, понад 500 голосів більше всіх набрав Ігор Михайлович. Це ті голоси, які здобуті у чесній боротьбі. А те, що сьогодні робиться – це результат підготовки влади до фальсифікацій. Воля громади, голосування людей – це найголовніше і ніхто немає жодного права маніпулювати і спотворювати волю людей. Усі, хто це робить будуть відповідати перед Законом та Господом Богом».
Нагадаємо, Василь Шуляк, за результатами виборів посів 4 місце з результатом понад 13 000 голосів.
За протоколами з мокрими печатками, які надала Газеті "Є" прес-служба Ігор Сабій набрав найбільшу кількість голосів.

Сам же Ігор Сабій вважає, що представники влади бояться того, що пройшовши до парламенту свободівець «буде ще більш не компромісним і матиме ще більше важелів, щоб відстоювати інтереси хмельничан».
Стосовно свого головного опонента Віталія Олуйка, свободівець зазначив: якщо той дійсно є юристом, професором, педагогом, то мав би зрозуміти все і не брати участі у маніпуляціях та фальсифікаціях.
«Ми будемо організовувати акції громадської непокори і не віддамо людські голоси, – заявив Ігор Сабій. – Мова вже не йде про те буде Сабій депутатом чи ні. Мова йде про те, що людей знову «кинуть». Адже «посил» влади перед виборами був таким: «не варто йти на вибори, бо за вас уже все порішали». Саме тому ми зараз маємо показати, що не дивлячись на те, що влада вже все «порішала» вирішують насправді люди.
Нагадаємо, напруженою ситуація на ОВК №198 залишається ще з ночі 29 жовтня. Тоді комісія, всупереч законодавству, припинила свою роботу і не працювала до ранку 30 жовтня.
За даними обласної прес-служби ВО «Свобода», спочатку свідомо затягувалося прийняття протоколів ДВК з міста Нетішин, де Ігор Сабій отримав перемогу з різницею у понад 2000 голосів. При цьому на сайт ЦВК вносилися недостовірні дані. Факт внесення недостовірних даних підтвердила і самі ОВК, яка звернулася до ЦВК з проханням обнулити результати по 19 дільницях, де виявлено збільшення голосів на користь провладного кандидата Віталія Олуйка.
Після внесення даних з дільниць міста Нетішин Ігор Сабій випереджає кандидата від влади на 979 голосів. Станом на 22-00 31 жовтня 2012 року за словами відповідальних осіб в ОВК за внесення даних в систему «Вибори 2012» внесено усі дані з усіх 293 дільниць, тоді як система на сайті ЦВК показує відсутність даних ще з 21 дільниць. Голова ОВК пояснює затримку тим, що система не встигає приймати дані.
Вчора, 31 жовтня 2012 року кандидат від влади Віталій Олуйко звернувся до ОВК №189 зі скаргами з вимогою перерахунку голосів на дільницях в Нетішині, де Ігор Сабій здобув впевнену перемогу з різницею у понад 2000 голосів. Причина перерахунку: нетішинські дільниці здалися найпізніше.
Станом на 16.00 годину четверга 1 листопада 2012 рроку, внесені дані ще двох дільниць. Розрив між Ігорем Сабієм та Віталієм Олуйко становить на 940 голосів.
Олександр Симчишину, у телефонній розмові з приміщення ОВК у Красилові повідомив, що «комісія поки не працює: ходять один поза одного, тиняються…».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую