ye-logo.v1.2

Дмитро Червонюк попросив суд дати можливість йому виправитися (ОСТАННЄ СЛОВО ОБВИНУВАЧЕНОГО)

Суспільство 6916
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

У вівторок, 2 вересня, апеляційний суд Хмельницької області винесе рішення у справі сина депутата обласної ради, який насмерть збив 26-річного Олега Крушельницького.

У п’ятницю, 29 серпня, колегія суддів апеляційного суду Хмельницької області заслухала останнє слово Дмитра Червонюка.

«Олег назавжди залишиться у моїй пам’яті. Я кожного дня прошу в Олега пробачення за те, що забрав його життя. Кожного дня думаю про те, що я накоїв. Прошу вибачення. Я хочу попросити вибачення у батьків Олега, перед якими я винний: «Я забрав вашого сина, вашу надію на майбутнє». Хочу попросити також вибачення у Богдана: «Прости мені. Я забрав твого брата, твою надійну опору у скрутну хвилину. Прости мені». Я за двадцять років майже нічого не досяг, але я завжди намагався бути щирим. Я щиро прошу у вас пробачення, я каюся. Я цього не хотів. Я би все віддав, щоб цього не трапилося. Хочу також попросити у своїх батьків пробачення за те, що порочу їхнє ім’я, за те, що вони пережили стільки страждань через мене. Шановний суд, я прошу у вас дати мені можливість довести своєю працею та життям у суспільстві те, що це був нещасний випадок, але яке би рішення не виніс суд я його прийму», - звернувся з останнім словом до Феміди Дмитро Червонюк.

Опісля колегія суддів видалилася у нарадчу кімнату. Рішення суду по данній справі буде оголошено у вівторок, 2 вересня, о 9:30.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую