ye-logo.v1.2

Відкрилася виставка світлин-колажів Інни Зайченко (ФОТО)

Культура 2640
Фото: Любов Багацька

У вихідні на другому поверсі книгарні "Добро" відкрилася цікава фотовиставка, якій більше пасує слово проект. В експозиції з 32 фоторобіт чітко проглядається концепція.

На стінах імпровізованого виставкового залу розміщені фотографії, між якими плететься червона нитка. Вона колись була клубком, який можна побачити в руках героїв фотографій. Усі вони - знайомі хмельницької фотомисткині Інни Зайченко. А червона нитка, що пов'язує всі роботи, теж не випадкова: східна легенда розповідає, що у людей, які повинні колись зустрітися, зап’ястя пов’язані червоною ниткою, яка ніби приводить їх один до одного. Люди на світлинах - не випадкові для Інни Зайченко.
Над проектом дівчина працювала більше року. Для кожної фотографії їй знадобилося близько 160 кадрів! Із них вона створила своєрідну фотомозаїку, колаж.

Працівник Хмельницького музею-студії фотомистецтва Анатолій Іванов дуже схвально відгукнувся про проект, оскільки це не просто виставка світлин, а особливий погляд авторки. Проте зазначив, що масштаб залишає бажати кращого: такі фотороботи виглядали б значно ефектніше, якби були більших розмірів.

Побачити роботи Інни Зайченко можна до 18 листопада на вул. Проскурівського підпілля, 77 можна щодня з 16:00 до 23:00. Вхід вільний.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую