ye-logo.v1.2

Новорічні свята для юних хмельничан не завершилися

Культура 2087
Ще встигнете побачити казку!
Ще встигнете побачити казку!. Фото: khmelnytsky.com

Аби новорічні та різдвяні свята запам’яталися найменшим хмельничанам, силами міських управлінь культури і туризму, освіти та молоді і спорту, мистецьких колективів обласного центру організовано дитячі новорічні ранки.

Побачити головних новорічних персонажів – Діда Мороза та Снігуроньку, позмагатися за призи у веселих конкурсах та переглянути тематичну виставу біля головної ялинки міста на майдані Незалежності всі охочі ще мають можливість 3, 4, 5, 6 січня. Як повідомляє Хмельницька міська рада, дійства починаються о 12.00 та 14.00.

Не залишилися без уваги зелені красуні у різних мікрорайонах міста – на сценічних майданчиках для малечі також організовано новорічні ранки.
Проте із завершенням новорічного періоду святкові заходи не закінчуються.

Так, до свята Різдва Христового усі бажаючі зможуть побачити різдвяний вертеп "Син Божий народився!" на майданчику біля кінотеатру ім. Т.Шевченка 8 січня о 16.00

Цикл святкових заходів продовжить 15 січня о 18.30 різдвяний концерт за участю муніципального естрадно-духового оркестру у міському будинку культури. А 16 січня для хмельничан колядуватиме та щедруватиме академічний муніципальний камерний хор у концертному залі обласної філармонії. Початок концерту о 18.30.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую