ye-logo.v1.2

“Де не стоятиму — вистою...”

Культура 3298
75 років від дня народження Василя Стуса
75 років від дня народження Василя Стуса. Фото: blog.i.ua

У Хмельницькому пройшло засідання круглого столу до 75-річчя з дня народження Василя Стуса.

У Народному Домі Хмельницької міської «Просвіти» відзначили дату від дня народження поета, патріота, подолянина, Героя України Василя Стуса, повідомляє хмельницька міська рада. Вечір проходив під гаслом “ Поезія героїчного чину”.
Учасники заходу стали – керівники методичних об’єднань вчителів української мови та літератури шкіл обласного центру, які з неприхованою цікавістю слухали розповідь голови «Просвіти» Зої Діденко про Василя Стуса, якого вона знала особисто. Старшокласники і вчителі НВО № 5 імені Сергія Єфремова мали змогу, відтворили життєвий і творчий шлях поета, а також продекламувати вірші відомого поета. 
Нікого не залишив байдужим виступ почесної гості зібрання Ніни Качеровської, автора збірки дидактичних карток «Василь Стус. Життєвий і творчий шлях поета, людини, громадянина».
Такий захід, був проведений за підтримки управління освіти Хмельницької міської ради, яке представила Алла Войталюк, методист науково-методичного центру управління.
А у тих, хто не потрапив на цей вечір поезії, є унікальна можливість послухати радіоверсію заходу. Вона прозвучить в ефірі Хмельницького обласного радіо в просвітницькій програмі «Подільський передзвін».    
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую