ye-logo.v1.2

Білик і ТІК завітають до Хмельницького

Культура 2830
Фото: novini.net.ua

26 березня, розпочнеться всеукраїнський тур гурту ТІК та Ірини Білик під назвою “Кращі українські хіти”, який пройде у 24 містах України.

Спільні гастролі були організовані на численні прохання шанувальників, які засипали Ірину та Віктора позитивними відгуками щодо їхніх дуетів. Тур відбудеться у рамках святкування 25-річчя творчої діяльності Ірини Білик. Про це інформує ВЖЕІНфо.
Я вирішила розпочати ювілейний рік з туру, який складається з українських пісень. Щоб всі шанувальники, хто так довго чекав знову почути мої хіти на рідній мові, мали чудову нагоду”, – коментує Ірина Білик.
Окрім спільної програми – дуетних композицій “Не цілуй” та “Зима”, кожен із артистів представить свій сольний творчий доробок.
Ірина Білик подарує шанувальникам свої найкращі українські хіти, серед яких: “Ти мій”, “А я пливу”, “Годі вже” та інші.
Гурт ТІК порадує глядачів піснями “Олені”, “Вчителька”, “Сірожине Пірожене”, “Ендорфіни” та іншими відомими композиціями. Крім того, на фанів чекатимуть ще багато сюрпризів.
Концерт буде дуже веселим, адже ми включили до програми й народні композиції, які виконаємо у сучасній обробці”, – обіцяє Ірина.
Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк так прокоментував ідею туру з Іриною Білик:
У нас вже є дві дуже вдалі дуетні пісні – наші шанувальники співають їх на концертах. Тому ідея спільного туру була для нас цілком логічною. Ми сповнені весняного оптимізму й готові людям зі всієї України дарувати свою творчість!
 14 квітня дует уде у Хмельницькому.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую