ye-logo.v1.2

Фен-шуй новорічної ночі,

Культура 2365

або як привабити удачу

Новий рік - це найулюбленіше свято з дитинства. Відповідно до східного гороскопу, 2009-й - рік Коричневого (Земляного) Бика. Як зустрічати його відповідно до східної філософії? Що вдягти? Як привабити до себе удачу?

Відомо, що бик – тварина добра і працьовита. Він мовчазний, стриманий і повільний, точний і мето- дичний. Під цими зовнішніми ознаками ховається оригінальний розум. Але, все-таки, Бик - консерватор, він не терпить нововве- день, які руйнують його налагоджене життя. Крім того, Бик - від- мінний сім’янин, його родина процвітає, і він є її надійною опорою.
Люди цього знаку вселяють довіру. Вони терплячі, небагато- слівні, стримані, врівноважені. Зазвичай Бик замкнутий, але, при потребі, може бути й красномовним. Бик любить самотність, воліє тримати свої думки при собі. Він упертий, честолюбний і не терпить провалу у справах. Часом Бик легко виходить із себе, і в ці моменти його варто остерігатися. Він може працювати в парі, коли це необхідно, але любить все робити сам. Бик розумний, спостережливий, тому вміє „робити гроші”.

Як зустрічати 2009 рік
Для Бика Новий рік - сімейне свято, тому спеціалісти з фен-шуя радять зустрічати його вдома, традиційно, не забуваючи віддати дань поваги старшим у родині.
Щоб Земляний Бик захищав вас у 2009 році, на новорічному святі у вашому одязі повинні бути присутні коричневий, теракотовий, сірий, чорний, зелений і всі відтінки жовтого кольору. І вже точно забудьте про червоний!
Новорічне меню потрібно розробити з особливою старанністю - дрібні недоліки засмутять Бика. При виборі страв віддавайте перевагу вже випробуваним, довівши їх до досконалості. Стіл повинен виглядати врочисто й багато. Особливу увагу варто приділити закускам, салатам і фруктам. Не забудьте про свіжу зелень. На столі повинна переважати рослинна їжа, риба, і – Боже збав - ніякої яловичини!
Подарунки на Новий рік краще вибирати практичні й необхідні, які не викинуть як непотріб. Це можуть бути бізнес-аксесуари (візитниця, набір письмового приладдя, щоденник...) або предмети домашнього побуту (гарна постільна білизна, дорогий посуд, керамічна скарбничка, настінний годинник). І, звісно ж, у кожному домі цього року повинен бути символ Бика, адже це передумова процвітання й достатку на весь рік.

Пам’ятайте про позитивність мислення

„Говорят, под Новый Год что ни пожелается, все всегда произойдет, все всегда сбывается!”
Пам’ятаєте цей милий дитячий віршик? Його автор недалекий від істини - наші бажання справді збуваються, рано чи пізно. Проблема полягає в тому, що дехто з нас не вміє чітко їх формулювати.
Отож, як би ви не хотіли мати машину, сама вона завтра не з’явиться біля вашого порога. Тому що бажання це досить складне і вимагає збігу багатьох обставин. Припустимо, ви хочете виграти її в лотерею. Але уявіть собі, скільки людей бажають того ж! В результаті, виходячи з теорії ймовірності, машина в такий спосіб вам може дістатися, але років через двісті – триста. І то з великою натяжкою.
Але ж хтось все-таки виграє! По-перше, ніхто не знає, як насправді виграють машини в лотерею. По-друге, є дуже щасливі люди (і це теж доведено), у яких більше шансів на виграш.
Тому спробуйте піти іншим шляхом і продумати своє бажання, виходячи з наявних можливостей. Але, стверджують спеціалісти з фен-шую, щоб бажання здійснилося, не можна формулювати його із словом „не”. Тобто, не можна думати: „Я не хочу, щоб мене скоротили на роботі”. Кажіть: ”Я хочу і далі працювати на цій роботі”.
Пам’ятайте про позитивність мислення - це ваш талісман на удачу.
Є ще один магічний фокус, який допомагає прискорити виконання бажання. Потрібно записати свої бажання в порядку черговості (але не нахабнійте, бо можете взагалі не отримати нічого), все це красиво оформити й спорудити щось подібне до іконостаса, куди можете поміщати все гарне, що було у вашому житті: фотографії, що нагадують про гарно проведений час, сувеніри, маленькі штучки, які вам подобаються... Регулярно перечитувати свої бажання й казати собі, що вони обов’язково збудуться. Було б непогано, якби ви почали щось робити для виконання бажання, адже „під лежачий камінь вода не тече”.
Один маг в Інтернеті рекомендує користуватися принципом клавіші Enter - загадати бажання й забути про нього. Маг не радить тримати бажання біля себе, яким би сильним воно не було. Бажання, немов птах у клітці, не здійсниться, якщо про нього постійно думати. А от якщо відпустити бажання на волю (нажати Enter), то запуститься програма, що веде до його здійснення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую