ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відкрилася фотовиставка вінницького фотохудожника

Культура 2618
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка вінничанина, члена Національної спілки фотохудожників України Вадима Козловського.

 Кожна представлена робота — це серія фотографій (сам автор називає її колекцією), об’єднаних спільною темою або сюжетом.
Фотографії демонструють певні фрагменти людського життя (наприклад, останній дзвоник чи першотравневий мітинг) або націлені на вивчення простору. Особливе захоплення у відвідувачів під час відкриття виставки викликала робота “Цей особливий день”, присвячена Восьмому березню. На ній чоловіки різного віку, в різному одязі несуть різні квіти, однак усі вони так схожі...
“Така техніка не є ноу-хау, її застосували ще у 50-х роках подружжя Бехерів, —розповідає митець. — У моїх маленьких колекціях можна спостерігати феномен течії часу та безкінечність простору. Можна сказати, що ці фотографії — побічний продукт 20 річної творчої діяльності, який захотілося об’єднати під однією ідеєю”.
Вадим Козловський — член Національної спілки фотохудожників України із моменту її заснування, учасник понад 150 конкурсів у третині країн світу, учасник численних групових та індивідуальних виставок. У фотомистецтві він також відомий тим, що у 1991 році заснував перший в історії незалежної України міжнародний конкурс творчої фотографії.
“Крім того, що Вадим працює у різних жанрах і у кожному вирізняється оригінальністю, він ще й фотокритик, який користується великим авторитетом серед фотографів”, - розповів колега Вадима Козловського, хмельничанин Анатолій Іванов.
Фотовиставку “Маленькі колекції” можна переглянути протягом місяця у музеї-студії фотомистецтва за адресою: вулиця Проскурівська, 56.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую