ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов відбір школярок на конкурс краси

Культура 3511
Фото: автора

Імена учасниць “Miss School-2014” ще не оголосили.

Взяти участь у конкурсі краси “Miss School”, що втретє проходить у нашому місті, забажало 18 школярок. Вони демонстрували не лише свою зовнішність та фігуру, а й вміння дефілювати по сцені, інтелектуальні здібності та вміння подати себе під час співбесіди. Хореограф перевіряв їхні музичні і танцювальні здібності, а фотограф — фотогенічність.


“Дехто з дівчат займається танцями, хтось навчається у школі моделей. Звісно, ми на це будемо звертати увагу, але головне — це зовнішність та інтелект. Дівчина повинна продемонструвати достойний рівень знань, розвиненість у різних напрямках”, - розповіла режисер-постановник конкурсу “Miss School” Юлія Ковальчук.


Дівчата розповідали про свої теперішні досягнення, а серед них були і переможниці змагань зі спортивної гімнастики, танцюристки і художниці, віолончелістка і скрипалька, а також про мрії на майбутнє: стати успішним пластичним хірургом чи гарним кухарем, пов’язати своє життя з шоу-бізнесом чи мистецтвом.
Серед юних красунь (вік учасниць — 14-17 років) журі повинно обрати 12 найдостойніших для участі у конкурсі. Однак це виявилося нелегким завданням. Результати оголосять у п’ятницю, 17 січня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую