ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов кастинг у шоу «Танцюють всі!»

Культура 2748
Фото: Дмитра Скрипника

Близько 50 хмельничан вирішили спробувати свої сили.

Кастинг відбувався наступним чином: заповнення анкети прямо у холі театру ім. М. Старицького, реєстрація та прослуховування у залі. Дехто демонстрував завчасно підготовлені номери, інші ж імпровізували. Найбільше охочих продемонструвати свої вміння було у хіп-хопі та контемпі, дехто з учасників займався у кількох стилях одночасно.
«Наша задача розкрити учасників не лише як танцюристів, а й їхні особистісні якості. Тому крім танцювального номеру претенденти проходили інтерв’ю, - розповіла кастинг-менеджер телеканалу СТБ Валерія Ляшук. – Увесь відзнятий матеріал з усіх міст переглядатимемо в Києві і обиратимемо учасників шоу».
Якщо комусь із хмельничан пощастить пройти далі, про це щасливчики дізнаються не раніше квітня. Тренувальний табір заплановано на червень, на телеекрани новий сезон «Танцюють всі!» вийде наприкінці серпня – на початку вересня.
Кастинги уже пройшли у Києві, Дніпропетровську, Вінниці, Чаркасах. Всього кастинг-групи планують відвідати 16 міст.
«Середній вік учасників – 18-20 років. Приходять і діти. Хоч шанси пройти далі у них невеликі, зате для них це хороший досвід та можливість спробувати власні сили», - каже пані Валерія.

Втім, аншлагу кастинг у Хмельницькому не викликав. Принаймні, кореспондент ye.ua за час перебування у театрі не помітила жодного учасника.

"Нещодавно було кілька чоловік. Можливо, ще хтось прийде, адже до завершення кастингу ще кілька годин", - розповіли на стойці реєстрації. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую