ye-logo.v1.2

До Хмельницького приїде Голос Майдану. Мистецький

Культура 2480

Каша Сальцова, або як її знають прихильники - Крихітка, приїде до Хмельницького 8 березня.

Справжнє ім'я Каші - Саша Кольцова. Українська співачка, журналіст, композитор, поет, продюсер, ініціатор екологічної програми зі скорочення споживання пластику. 

У подіях в країні бере активну участь і має свою, чітку позицію і бачення чому все так відбувається, як відбувається і що потрібно робити, щоб щось змінити.

Вікіпедія подає про неї скромні відомості:
"Народилась 30 травня в Росії, у закритому військовому містечку в Астраханській області, у шкільному віці переїхала до Києва, де закінчила ліцей «Наукова Зміна». Отримала вищу освіту у Київському національному лінгвістичному університеті (спеціальність «французька та англійська мова та література»). У 2001–2002 рр. головний редактор журналу «Молоко», 2001 р. — радіоведуча на Радіо «ROKS».
До 2007 року — вокалістка та автор пісень київського гурту «Крихітка Цахес» (гурт припинив свою діяльність після смерті гітариста у 2007 році).
Колишні учасники «Крихітки Цахес» утворюють гурт «Крихітка», в якому Олександра є фронтвумен. У 2009 році гурт випустив дебютний альбом «Рецепт», записаний на студії Sugar Studio за участі саундпродюсерів Дмитра Шурова та Юрія Хусточки.
Вегетаріанка, відносить себе до послідовників straight edge. Веде власний блог на сайті Телекритика. Випускає дизайнерську лінійку еко-сумок «Екоторба». Заміжня."

Зустріч організував Андрій Зоїн (Фестиваль Республіка), серед запрошених гостей також Сергій Присяжний (гурт "Мотор'ролла") та Костянтин Пархоменко (Стародавній Меджибіж, Форпост)

 Газета "Є" транслюватиме зустріч on line. Дивитися її можна буде тут.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую