ye-logo.v1.2

У Хмельницькому завершать сезон переглядів кіно просто неба

Культура 2198
Сезон фільмів просто неба завершать
Сезон фільмів просто неба завершать. Фото: javoriv-rda.gov.ua

Кінцевий сеанс відбудеться у найближчу п'ятницю.

Усе літо хмельничани мали нагоду щоп'ятниці дивитися кіно просто неба. Уже другий рік поспіль такий захід у дендропарку “Поділля” організовувала соціальна ініціатива УГКЦ "Хтось не зробить!". П'ятниця 8 вересня у цьому році стане останньою, коли можна на свіжому повітрі подивитись хороший фільм.

“Сезон-2017 був незвичний, ми його чекали, готувалися. Цьогоріч на сеанси приходило набагато більше людей з дітьми. Тому ми старалися зробити фільми різнотематичними, щоб усім було цікаво. Показували мультики, українське кіно, були фільми й на тему самоосвіти. Загалом за літо відбулось понад 10 показів”, - розповідає координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

За її словами, щоразу кіно приходило дивитись близько 100 містян. Пані Олі каже, що цього року було важче через погоду. Літо виявилось не дуже теплим, а одного разу через дощ перегляд взагалі скасували. Наразі думають над тим, як різноманітити наступний сезон-2018.

“На 2-ох останніх переглядах ми зібрали підписи під звернення до міського голови стосовно будівництва нового туалету в Хмельницькому міському Дендропарку. Вийшло біля двохсот, але це ми опитали тільки тих, що були ближче до екрана. Всі з радістю підписували, бо реально зіткнулись з цією проблемою. Звернення ми віднесли, тепер чекаємо відповіді”, - додає Оля Нагорна.

Текст доступний на сторінці у Фейсбуці соціальної ініціативи "Хтось не зробить!". На ній можна знайти і конкурс, взяти в ньому участь та виграти квитки в один із кінотеатрів міста.

Завершать сезон кіно просто неба 8 вересня кінострічкою “Обдарована”. Хмельничан чекають о 20.00 годині в дендропарку “Поділля”. З собою мати теплі речі, каримат і гарний настрій!

Більше подій дізнавайтесь у розділі “Афіша” сайту “Є”. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую