ye-logo.v1.2

Хмельницький рок-гурт «Мотор'ролла» презентував новий кліп

Культура 2739
У кліпі фронтмен гурту Сергій Присяжний співає на фоні Київського моря
У кліпі фронтмен гурту Сергій Присяжний співає на фоні Київського моря. Фото: скріншот з відео

Відеоролик на пісню «Love» був відзнятий в одному з парків Хмельницького.

Днями хмельницький гурт «Мотор'ролла» випустив новий кліп на пісню «Love». Режисером відеоролику став наш земляк Ілля Сопілчар. Знімалися у кліпі теж хмельничани - Даша Ющук та Сергій Томчук.

Переглядаючи відео зрозуміло, що епізоди кліпу були відзняті на центральному пляжі річки Південний Буг. Сам же фронтмен гурту Сергій Присяжний співає на фоні Київського моря. Автором музики і тексту стала поетеса Тома Приймак.

Спочатку наш земляк презентував глядачам частину кліпу, а вчора він не втримався та розмістив відеоролик на своїй сторінці у Фейсбук.
«Не маю сил триматися. До вашої уваги тепле-осіннє відео на пісню «Love», - написав фронтмен гурту.

Окрім цього, вчора музиканти гурту «Мотор'ролла» запустити флешмоб для популяризації свого кліпу. Вони звернулися до своїх друзів з проханням розмістити протягом дня на власних сторінках посилання на новий кліп із невеликим коментарем. Акцію погодилися підтримати провідні блогери та зірки шоу-бізнесу.

«На мою думку, вплив класичного телебаченя на активний прошарок нашого суспільства останнім часом дорівнює нулю. Саме тому не маю ніякого бажання домовлятися про ротації відео робіт на телеканалах. Ми вирішили, за допомогою друзів все ж таки донести новий кліп до пересічного глядача», - написав лідер гурту Сергій Присяжний на свої сторінці у Фейсбук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую