ye-logo.v1.2

Сергій Іванов: фотовиставка "Картина маслом"

Культура 3098
Фото: Anatoliy Savchuk

Урочисте відкриття відбудеться 14 січня о 17.00 в музеї-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56)

Сергій Іванов визнаний на багатьох фото-порталах серед професіоналів, як творча особистість весільної артфотографії. Працює фотохудожником по всій Україні і Росії, переможець і лауреат більше 20 міжнародних і всеукраїнських фестивалів. З 2005 року член НСФХУ України.

Про автора виставки

Сергій Iванов народився 1973 року в місті Хмельницькому. Після закінчення школи навчався у Хмельницькому професiйно-технiчному училищі, де отримав спеціальність художник-оформлювач-вітражист. З 1991 до 1992 року працював художником-оформлювачем у Хмельницькому парку культури та відпочинку. Від 1994 року працює в Хмельницькій обласній державній телерадіокомпанії, спочатку художником-графіком, потім телеоператорем, режисером, тепер завідує художньо-виробничою групою ТВО "Поділлятелефільм".
Заочно навчався на факультеті кіно-телемистецтва Київського Міжнародного університету. З 2005 року працював оператором на телеканалах: студiя 1+1, СТБ, 24 канал. Переможець і лауреат більш 20 міжнародних і всеукраїнських фестивалів. Також паралельно опановував мистецтво весільної фотографії.

Варто нагадати, що це вже четверта виставка в музеї-студії фотомистецтва з часу її відкриття. Першу було відкрито до День міста, це була збірна виставка членів Національної Спілки фотохудожників України, другу - в грудні у виставковій залі музеї були представлені роботи фотохудожника, члена Національної Спілки фотохудожників України Тараса Перуна з м. Чернівці, третьою була виставка фотохудожників з міста Вінниці.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую