ye-logo.v1.2

Юрко Юрченко пояснив, чому було зірвано тур Україною

Культура 4402
Група "Yurcash" прийняла рішення взяти всю відповідальність за зрив туру на себе
Група "Yurcash" прийняла рішення взяти всю відповідальність за зрив туру на себе. Фото: uk.wikipedia.org

За словами музиканта, причиною стала відмова компанії-організатора від матеріальної відповідальності та фінансова неспроможність гурту самостійно оплатити проведення туру.

В останній момент компанія-організатор "Альянс-Шатро" зняла з себе всю матеріальну відповідальність в останній момент – за 7 днів до початку туру. Про це співак написав на своїй сторінці у Facebook.

"На останній зустрічі організатори нам сказали, що "було витрачено дуже багато коштів на рекламу самого туру, тому, ви можете поїхати, але не отримаєте взагалі ні копійки за ваш виступ, незважаючи на кількість людей у залі". А вся фінансова відповідальність тепер лягає на нас. Немає питань. Особисто я готовий поїхати безкоштовно. Не вперше", - пояснив музикант.

Також, за його словами, за оплату звукорежисера групи, музикантів власної групи, сесійних музикантів, балет, костюмерів, аксесуарів для шоу також мав би відповідати сам Юрченко. Він підкреслив, що звернувся з проханням до "Альянс-Шатро" оплатити хоча б роботу учасників туру, але отримав відмову, повідомляє видання Обозреватель.

"Але все, що я сказав, звичайно ж за версією АШ неправда. За їхньою версією вони мали контролювати кожен мій крок. Проговорювати кожне питання від журналістів . Зателефонуйте до організаторів туру, і вони вам скажуть, що я неадекватний, не хотів співати "Я йду" в попсовій обробці для реклами туру, матюкаюся в інтерв'ю і взагалі не піддаюся дресируванню", - коментує Юренко.

За його словами, група "Yurcash" прийняла рішення взяти всю відповідальність за зрив туру на себе.

"Від імені групи, я, Юрій Юрченко, прошу вибачення, за те, що ми не виправдали ваших сподівань. За те, що ви повірили в нас, а ми підвели. Всі гроші за квитки будуть повернуті в касах, де ви їх придбали. Сподіваюся, що версії "забухав", "зняв касу і втік до Канади" та інші після цього поста відпадуть автоматично", - резюмував музикант.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую