ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 4-10 червня

Культура 2809
Плануйте своє дозвілля разом з сайтом Є
Плануйте своє дозвілля разом з сайтом Є. Фото: ВДНГ

Програма заходів.

Літо у розпалі і хочеться відпочити та приємно провести час? У Хмельницькому буде чим зайнятись протягом тижня після роботи та на вихідні. Для вас запланували концерти, корисні тренінги, семінари, виставки та вистави.

У вівторок буде цікавий тренінг для бізнесменів: говоритимуть про аналітику зовнішнього ринку. У середу до нашого міста приїде Дідзьо з концертом, а в четвер у філармонії виступить Віктор Шайда.

Цього тижня до нашого міста завітають актори з семи країн на фестиваль мономистецтва «Відлуння». Протягом п’яти днів щодня у монотеатрі «Кут» відбуватиметься по дві вистави.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї представляють експозицію "Українське мистецтво другої пол. ХХ ст. — ХХІ ст.: полістилізм", київського художника Єгіазаряна Б. під назвою "Присвята. Живопис". У дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва діє виставка творчих робіт особливих дітей «Казковий світ». В обласному літературному музеї демонструють знайдені речі підпільників ОУН часів визвольних змагань українського народу в 40-50-ті роки ХХ століття. Виставку дитячого проекту “Очі малечі” показують в обласній науковій бібліотеці. У музеї-студії фотомистецтва відкрилася виставка «Сонячні діти. Перший дотик»

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (4 червня)

Фото: Хмельницька ОУНБ

Персональна виставка Вікторії Красуцької "Очі малечі"

Вікторія обдумано спрощує форми й образи, використовує чисті або пастельні кольори, оминаючи ознаки академізму й реалізму, а подекуди й перспективу. Натомість художниця підкреслює композицію твору, фольклорність барв, техніку виконання, природність, а також вираження нових елементів у сучасному мистецтві. В основному працює олійними фарбами, під час роботи використовує і пензлі, і мастихін, тому її картини дивують глядача, адже є вільними, впевненими, ніжними й інстинктивними.

Коли: 9:00

Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28

Вартість: безкоштовно

Вівторок (5 червня)

Фото: Еспресо

Тренінг "Аналітика для бізнесу: експорт"

Дослідження зовнішніх ринків дає змогу для бізнесу попередити вининкнення фінансових та репутаційних ризиків. Не маючи уявлення про смаки та побажання споживачів і відмінності зовнішнього середовища, бізнесу важко ефективно працювати на новому ринку. Вихід на зовнішній ринок без маркетингового дослідження піддає ризику його величину отриманих доходів. Необхідно знати особливості проведення таких досліджень, уміти обрати оптимальний варіант із найменшими витратами.

Коли: 14:00

Де: Агенція сталого розвитку "Астар", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 гривень

Середа (6 червня)

Фото: з архіву редакції

Міжнародний фестиваль моновистав "Відлуння"

На фестиваль приїдуть актори, що працюють у найскладнішому драматичному жанрі, із Польщі, Литви, Косова, Казахстану, Азербайджану, Молдови та Киргизстану. Україну традиційно представлятиме директор фестивалю, актор та режисер монотеатру "Кут" Володимир Смотритель.

Коли: 18:30

Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського підпілля, 34

Вартість квитка на одну виставу: 50 гривень

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

Концерт DZIDZIO

Крутий, веселий, шалений Дзідзьо у Хмельницькому з концертом.

Коли: 19:00

Де: Стадіон "Поділля", вул. Проскурівська, 83/

Вартість: 190-450 гривень

Четвер (7 червня)

Фото: YouTube

Сольний концерт Віктора Шайди

Золоті хіти української естради у виконанні Віктора Шайди.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 50-60-70 гривень

Вистава комедії "Скупий"

Гарпагон - скупий чоловік, який не любить нікого і нічого, лише свої гроші. Аби його багатство нікому не дісталося, він зариває його в саду. Власних дітей тримає у злиднях, але й вирішуєїхню долю - доньку віддає за старого, але багатого пана, а сина одружує з небідною вдовою, також підстаркуватою. Але планам Гарпагона не судилося здійснитися. Чому - зрозумієте з вистави.

Коли: 18:30

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 35-80 гривень

П'ятниця (8 червня)

 

Фото: bud-porada.in.ua

Семінар із нанесення декоративної штукатурки

Семінар призначений для майстрів та прорабів у сфері будівельної діяльності та всім, кому це буде цікаво.

Коли: 15:00

Де: Студія декоративних матеріалів Decor HALL, вул. Панаса Мирного, 18/1Б

Вартість: безкоштовно

Субота (9 червня)

Фото: facebook.com

Зустріч клубу "ОЛА"

Якщо ви знаєте різницю між Бетменом і Робіном, D&D і монополією, Star Trek і Зоряними війнами, загальною теорією відносності та теорією струн і не знаєте, що таке коїтус, то на вас чекають у закритому клубі в школі "ОЛА". Щосуботу учасники клубу переглядатимуть колись найкраще телевізійне шоу The Theory of Big Bang. Жодних недоречних жартів, ніяких безглуздих дискусій та непотрібних фразових дієслів. Говорити лише по суті. "Інтелект - це сексуально" - під таким гаслом організатори проводять заняття.

Коли: 15:00

Де: Мовна школа ОЛА, пров. Пекарський, 6

Вартість: 60 гривень (для учнів школи безкоштовно)

Неділя (10 червня)

Фото: dobrenok.com/ua

Тренінг "Жіночі секрети: як надихнути чоловіка на успіх?"

На заході Жанна Сенчук відкриє для вас основні періоди розвитку успішності чоловіка і просування його бізнесу, етапи розвитку партнерських стосунків жінки й чоловіка, головні стратегії жіночої поведінки й жіночі стани у кожен із вирішальних періодів життєвого шляху чоловіка.

Коли: 11:00

Де: Психолого-консультаційний центр, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 1000 гривень

Лялькова вистава "Сни про Вінні". Прем'єра

Для найменших поціновувачів театрального мистецтва підготували нову виставу "Сни про Вінні".

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Варість: 27-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»
Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщ о повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую