ye-logo.v1.2

Дощ вніс корективи у фестиваль «My fest»: що і куди планують перенести (ОНОВЛЕНО)

Культура 3899
Через дощ деякі локації вже перенесли у приміщення.
Через дощ деякі локації вже перенесли у приміщення.

Сьогодні у Хмельницькому анонсували фестиваль «My fest», але погода все перепланувала по-своєму.

Дощі та грози прогнозують синоптики принаймні ще на два дні, тому фестиваль, локації якого усі були під відкритим небом у молодіжному парку, частково переносять у приміщення. Зранку встигли лише провести йогу, зізнається начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. Усі інші ранкові локації довелося вже переносити у приміщення.

«Я постійно знаходжуся тут, на міському пляжі. Зараз перенесли вже освітню локацію в бібліотеку. Стріт-баскетбол, оскільки це офіційний чемпіонат, теж перенесли у спортивний комплекс на Прибузькій 3\1. Дівчата із команди пляжного волейболу сховалися у кафе на пляжі і чекаємо коли розпогодиться. Та поки що не видно що розпогодиться», – каже Сергій Степанович.

Отож, освітню зону та малу сцену, на якій виступатимуть літератори, перенесли у бібліотеку. Все інше – невідомо де і коли буде і чи буде взагалі.

«Поки що ми нічого не відміняли, адже це найпростіше зробити. На вечір синоптики кажуть, що ніби не буде дощу, тому чекаємо. Я постійно тут, на місці, будемо повідомляти», – зазначив Сергій Ремез.

Детальну програму можна подивитися за посиланням  (ПРОГРАМА), але памятайте, що все буде залежати від погоди. 
 

ОНОВЛЕНО 12:20

Вечірню програму теж переносять. Один із організаторів Андрій Зоїн повідомив, що вечірня програма переноситься в партнерські заклади. Любко Дереш в 15:00 виступатиме у книгарні "Є". Гурти КАРНА, FarInHate, Саме Той можна буде почути о 19:00 у Hot Club. У клубі Люкс що в Либідь Плазі о 20:00 розпочне свою програму Ivan Navi. 

Електронна сцена переноситься у Арт-кафе "Диканька" і почне працювати о 19:00. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую