ye-logo.v1.2

Молодіжна музика, спорт та сімейні розваги: за три дні у Хмельницькому стартує My FEST (ПРОГРАМА)

Культура 4271

Організатори розповіли про цікавинки, які чекають на гостей фестивалю.

Вже цієї суботи, 30 червня у Хмельницькому на території Молодіжного парку, що поблизу міського пляжу, відбудеться молодіжний фестиваль My FEST.

Програма заходу стартує з самісінького ранку – близько 8-ої години на пляжі відбудеться ранкова йога. Далі увесь Молодіжний парк буде поділений на зони, так звані локації. Буде їх близько семи – від мистецько-розвивальної до дитячо-спортивної. Організатори запевняють, що кожен знайде заняття по душі.

Найбільша локація – головне сцена, яка буде розташована під бетонним муром і кінці парку. О 14:00 годині тут розпочнеться КВН-тайм та стендап шоу. З 17:00 виступатимуть рок-гурти, зокрема і хмельницька «Безодня».

В перерві між виступами відбудеться офіційне відкриття фестивалю та флешмоб з фарбами холі. А о 20:00 глядачів чекає фаєр-шоу. Після такого розігріву до хмельничан вийдуть хедлайнери – гурт KARNA та ІВАН НАВІ. Під завісу дня на головній сцені покажуть фільм.

«Глядачам буде представлена кінострічка від нашої хмельницької студії Bad Rabbits Foundation «Був шкільний бал». Окрім цього, будуть показані художні короткометражки, які були представлені на українських кінофестивалях. Тому, якщо дозволить погода і будуть бажаючі, ми можемо провести на пляжі кіноніч до 6-ої ранку», - каже голова молодіжної громадської ради Анастасія Козак.

Окрім головної сцени, на фестивалі буде ще й мала, яка стоятиме там, де під час рок-фесту. Вдень вона буде літературною, а от вечері перетвориться на музичну.

«З 17-ої до 23-ої це буде електронна сцена. Там будуть грати одні із кращих представників електронної музики України. Приїдуть виконавці з Києва, Львова та Хмельницького», - розповідає організатор фестивалю Андрій Зоін.

Третя локація – зона розвитку. Учасники фестивалю зможуть відвідати там літературний лекторій, виставку молодіжних ініціатив, фотосушку, школу дебатів та багато іншого. Поруч буде розташована мистецька зона, яка стане справжньою виставковою залою.

«Буде презентована виставка робіт молодих художників зі всієї України: з Ужгорода, Львова, Хмельницького, Івано-Франківська, Рівного та Києва. А ще для гостей мистецької зони ми приготували сюрприз, однак про нього ви дізнаєтеся, коли прийдете на фестиваль», - каже голова ГО «Коло» Юрій Юровський.

 

Про наймолодших хмельничан організатори заходу також подумали та створили дитячу зону. Там будуть працювати аніматори, відбуватимуться творчі та інтерактивні майстер-класи, бульбашкове шоу, аквагрим, розпис хною та навіть консультації психолога.

Також, вперше на фестивалі проведуть змагання з мотобайків та запропонують відвідувачам здати вживані батарейки та інші небезпечні побутові відходи. Збирати їх приїде екобус, який нещодавно з’явився в обласному центрі.

А ще My FEST буде спортивним. У суботу відбудеться міський турнір з пляжного волейболу, пляжне регбі, показові виступи з бойового гопака та єдиноборств, кік-боксинг та інше.

Цікаві заходи у Молодіжному парку відбуватимуться цілий день. Допомагатимуть в організації та порядку 40 волонтерів, правоохоронці та медики, які чергуватимуть на фестивалі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую