ye-logo.v1.2

Школярі з Хмельниччини здобули призові місця на Всеукраїнському конкурсі декоративного та образотворчого мистецтва

Культура 2305
Юні митці з Хмельниччини здобули чимало нагород
Юні митці з Хмельниччини здобули чимало нагород. Фото: www.adm-km.gov.ua

Найуспішнішими були роботи вихованців з Старокостянтинова.

Юні митці з Хмельниччини привезли призові місця з Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Як повідомляють у Хмельницькій ОДА, цьогоріч на виставці було представлено 2008 робіт вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх куточків України. Роботи були подані у 22 техніках декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

«Хмельниччина отримала перемогу здобувши І командне місце, отримавши 116 призових місць, з них: 31 – І, 43 – ІІ та 42 – ІІІ місць, це становить 221 бал (для порівняння ІІ командне місце здобула Чернігівська область, отримавши 79 призових місць, з них: 25 – І, 20 – ІІ та 33 – ІІІ місць, це становить 148 балів)», - йдеться у повідомленні Хмельницької ОДА.

Найбільш успішними були роботи вихованців з міста Старокостянтинова – 13 призових місць, по 7 призових місць здобули вихованці Ярмолинецького району та Городоцької міської, Новоушицької селищної об’єднаних територіальних громад, по 6 призових місць здобули вихованці Кам’янець-Подільського району та міста Шепетівки, по 5 – вихованці Красилівської міської, Війтовецької, Чемеровецької та Старосинявської селищних об’єднаних територіальних громад.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую