ye-logo.v1.2

У Хмельницькому закриють сезон кінопереглядів просто неба комедійним мультфільмом

Культура 2031
В обласному центрі просто неба покажуть мультик "Кролик Петрик"
В обласному центрі просто неба покажуть мультик "Кролик Петрик". Фото: ukrcwm.com

Перегляд безкоштовний.

У вівторок, 4 вересня, в обласному центрі завершать сезон переглядів фільмів просто неба. На стадіоні Хмельницького національного університету покажуть комедійний мультфільм «Кролик Петрик».

«За прогнозами завтра буде хороша погода і хочеться, щоб прийшло якомога більше людей провести літо і зустріти осінь. На захід запрошуємо усіх і студентів і хмельничан. Є така тенденція, що на захід приходить чимало молодих сімей із дітьми, тому обрали мультфільм, який згуртує усіх», - розповідає автор проекту "Вуличний кінотеатр" Анастасія Козак.
За її словами, під час показу збиратимуть кошти на благодійність. Витратять їх згодом на допомогу дітям із малозабезпечених сімей.

Початок показу 20.00 година, але організатори радять прийти завчасно, щоб зайняти зручне місце. З собою варто прихопити гарячий час, каримати або покривала.

Довідково: «Кролик Петрик — американський комедійний анімаційний фільм 2018 року. Мультфільм створено на основі казок Беатрікс Поттер, англійської дитячої письменниці та художниці.

Окрім того, 8 вересня, у суботу, відбудеться кінопоказ у Молодіжному парку. Місятни дивитимуться детективну комедію зі справжніми хмельницькими копами. Початок о 19.00 годині. 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую