ye-logo.v1.2

Шоу «Х-фактор»: що сказали судді гурту «Мотор’ролла» (ВІДЕО)

Культура 12556
Хмельницький гурт Мотор
Хмельницький гурт Мотор'ролла проходить далі на Х-факторі. Фото: скрін із youtube.com

Відома хмельницька рок-команда взяла участь у кастингу на телешоу.

«Ми вже навіть конкуруємо з Олегом Винником», - жартував лідер гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний під час кастингу шоу «Х-фактор», запис якого вчора, 22 вересня, вийшов на телеканалі «СТБ».

У четвертому випуску 9 сезону «Х-фактору» показали відбір у Львові, куди приїхали й хмельничани з «Мотор’ролли».
Появу легенд українського року в залі зустрілися оваціями. Лише один із членів журі – Андрій Данилко – сказав, що не знає, хто це такі. А Дмитро Шуров, він же Ріаnoboy, нагадав, що минулого сезону в «Х-факторі» був хлопець із Африки, який співав пісню «Мотор’ролли» «Восьмий колір». «Цей хлопець колись знайшов нас і сказав, що вивчив українську завдяки пісні «Восьмий колір», - відповів Сергій Присяжний.

Читайте також: Хмельничанка Тетяна Рябініна виступила на "Х-факторі"

І хмельничани заспівали свій хіт. Олег Винник одразу ж по завершенню виступу «Мотор’ролли» сказав: «Будьте на «Х-факторі», я кажу «Так». Ріаnoboy також сказав «Так». А ось Андрій Данилко попросив заспівати приспів іншої пісні – «Лінія». Після чого також сказав «Так». Ну, а Настя Каменських заявила: «Ви просто необхідні нам в «Х-факторі», тому що ваш досвід – це буде круто для наших учасників». Отож, чотири «Так» і «Мотор’ролла» йде далі.

Як хмельничани виступали на кастингу – в відео телеканалу «СТБ»:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую