ye-logo.v1.2

Хмельничанка на шоу «Х-фактор»: що сказали судді про спів актриси

Культура 14152
Тетяна Рябініна отримала три "так"
Тетяна Рябініна отримала три "так". Фото: YouTube

Тетяна Рябініна піснею розповіла свою життєву історію.

Учора, 15 вересня, на телеканалі СТБ відбувся показ третього випуску дев'ятого сезону шоу «Х-фактор». Серед учасників кастингу – хмельничанка Тетяна Рябініна.

Жінка працює актрисою в обласному театрі та виховує сина. В інтерв’ю перед виступом Тетяна розповіла, що була заміжня та чоловік пішов до іншої.

«Мені важко було пояснити перший період сину, чому так сталось. На даний момент мені хочеться розказати свою історія. Я навіть пісню таку обрала «не хочу бути самотньою», бо я також не хочу», - зізналась хмельничанка.

Обрана Тетяною для виступу пісня Селін Діон «All By Myself» дуже сподобалась залу та не суддя. Олег Вінник, Настя Каменських, і Андрій Данилко критикували виконання пісні й казали, що учасниця може вокально набагато більше. Проте, саме від цих суддів хмельничанка отримала «так».

«Тетяно, я злюсь на вас. Я, як вокаліста, розумію всі емоції, але цю пісню багато переспівали. Так банально ви вибрали. З вашими даними можна було б щось інше підібрати. Як жінка, хочу сказати, щоб ви трималися і любили себе. Якщо так повинно було статись, то воно вам не потрібно», - прокоментувала виступ Настя Каменських.

«Ні» Тетяна Рябініна отримала від Дмитра Шурова. На думку судді, її виступ не заслуговував чотирьох «так».

Нагадаємо, що хмельничанка була учасницею «Голосу країни-5» у 2015 році.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую