ye-logo.v1.2

Як замовити квіти з доставкою у Хмельницькому На правах реклами

Культура 2368

В квітковому магазині великий асортимент найрізноманітніших букетів

Шукаєте, де купити квіти у Хмельницькому без переплати? Вам на допомогу прийде наш квітковий магазин roza.km.ua. У нас ви знайдете великий асортимент найрізноманітніших букетів, легко оформите замовлення, отримаєте швидку доставку й прекрасний настрій. А тепер про все по черзі.

Кращі букети

Наша служба доставки розташована поблизу гуртової бази. Це означає, що ви можете бути впевнені у свіжості букетів. Композиція формується відразу після вашого замовлення. Ми пропонуємо гідну якість при оптимальній ціні. В асортименті завжди є троянди від середніх до високих, будь-яких кольорів. Також пропонуємо альстромерії, хризантеми, сезонні квіти. Крім класичних букетів, ви знайдете капелюшні коробочки, що підкорили весь світ, чарівні кошики, прості й складні композиції, з цифрами й у формі серця.

Подарунки

Ми любимо радувати та дивувати наших клієнтів. До будь-якого букету отримуєте вітальну фірмову листівку в подарунок. Момент вручення квітів ми сфотографуємо та відправимо вам на пам'ять фото, де залишаться зворушливі емоції. Доставку ми оплатимо самі.

Доставка квітів у Хмельницькому – найкращі букети й тільки для вас!

+38-066-436-95-21 (Viber, WhatsApp)

+38-096-436-95-21

+38-073-436-95-21

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую