ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 15-17 березня

Культура 2593
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші. Фото: ілюстрація igate.com.ua

Програма заходів.

Музичні виступи, зустрічі з художниками та письменниками, театральні вистави - це та багато іншого очікує на хмельничан найближчими днями. 

Вже сьогодні до Хмельницького приїздить відомий сатирик Лесь Подерев'янський. Також у п'ятницю відбудеться творча зустріч з художником Радимиром Міляром. У суботу малечу кличуть на лялькові вистави до театру "Дивень". Крім того, для малюків підготували кілька пізнавальних занять і тренінгів.

В останній день тижня дорослим хмельничанам у театрі Старицького покажуть комедійну виставу. А от хмельницьких "сонячних діток" запрошують на розваги до "Дитячої планети".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому демонструють виставковий проект Семена Храмцова "Банери. Критичний дизайн", виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". Виставка екзотичних тварин "Світ джунглів" триває у ЦУМі. Виставка фотографій "Краще з фондів" діє у музеї-студії фотомистецтва. У галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській") діє виставка декоративного розпису з музейної колекції «Традиція. Made in Ukraine». В арт-центрі "Масло" демонструють Виставковий проект Поліни Щербини "Жи.Zа межами підсвідомості".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (14 березня)

Фото: ілюстрація donetskiy.org

Виступ Леся Подерв'янського

Найвідоміші п'єси, культовий автор епічних п'єс Лесь Подерв'янський запрошує шанувальників своєї творчості на зустріч. Жорстка сатира сучасного класика традіційно містить багато матюків. Тож український геній читатиме для дорослих. П'єси Подерв'янського - це суміш брутальності, здорового глузду, політичного стьобу та різноманітних алегорій, це море прихованої та неприкритої іронії. Ви почуєте свої улюблені твори видатного українського сатирика.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.

Вартість: 290-490 гривень

Заняття "Магнетизм"

На цьому занятті розбиратимуться, чому ж працює компас, як його можна зробити самому, а також влаштують пошуки заліза у доволі незвичайних речах. А наостанок зроблять лизунів, які поїдають магніти.

Коли: 15:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

вартість: 200 гривень

Творча зустріч з художником Радимиром Міляром

У програмі творчої зустрічі "Теорія синтезу": у рамках проекту "Хранителі спадщини" відбудеться презентація виставки картин студії "Відродження"; показ робіт фото-студії історичного напрямку "Романтика середньовіччя"; презентація книги Миколи Мачківського "Пришелець з Європи"; про маловідомі сторінки творчого шляху Едварда розповість його син - Радимир. Він повідає про ті цікаві події з життя свого батька, що не ввійшли в книгу; впродовж зустрічі лунатимуть музичні твори та прозвучать авторська поезія присвячена живопису.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Виступ гурту "Сни Дріади"

Гурт "Сни Дріади" з Івано-Франківська повертається до Хмельницького. Альтернативні рокери роздадуть жару. Організатори обіцяють, що буде кльово, тепло і атмосферно.

Коли: 20:00

Де: ПаПаПаб, вул. Івана Франка, 10

Вартість: безкоштовно

Субота (16 березня)

Фото: ілюстрація lviv.dityvmisti.ua

Тренінг "Юний рятівник"

Маленький рятівник – це цікавий та корисний тренінг для дітей. В ігровій формі ваші діти навчаться надавати першу допомогу собі та своєму товаришеві.

Коли: 13:00, 15:00

Де: Подільський Тренінговий Центр, вул. Соборна, 1

Вартість: 300 гривень

Дитяча вистава «Бебі-бум»

У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, ідчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30

Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава "Марійка та Ведмідь"

Одного разу маленька Марійка заблукала в лісі й набрела на хатинку. Там жив дуже сердитий, неохайний, неввічливий Ведмідь, але х дуже добрим серцем, як потім з'ясувалося. Марійка стала справжнім другом для Ведмедя і допогла йому зрозуміти, як це гарно - бути щедрим на добро.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Заняття "Хімія як наука"

На занятті розбиратимуться, що є хімічною реакцією, а що - ні. До того ж знайомитимуться зі справжнісіньким лабораторним посудом - розберуть, що за позначки на ньому і для чого його використовувати. І, звичайно ж, проведуть перші хімічні реакції - якісні у всіх сенсах.

Коли: 11:00, 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 200 гривень

Конференція CoreCamp Conference

CoreValue Ukraine запрошує на одноденну конференцію CoreCamp Conference. Не пропустіть можливість поспілкуватись із профі своєї справи, послухати про нові тенденції в ІТ й обмінятись досвідом з колегами.

Коли: 10:30

Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3

Вартість: 100 гривень

Неділя (17 березня)

Фото: ілюстрація akademteatr.com.ua

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Дитяча вистава «Принцеса і свинопас»

Це історія про принца, який представився свинопасом для того, щоб добитися руки зарозумілої принцеси. Питання, чи вийде це у нього? Режисер – І. Вербицький, художниця – Л. Вишневська.

Коли: 12:00

Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

Вартість: 28-30 гривень

Розваги у "Дитячій планеті" для "сонячних дітей"

Управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради разом з громадськими організаціями «Сонячні діти» та «Агапе» запрошує усіх діток з синдромом Дауна та їх сім’ї на безкоштовний розважальний захід з нагоди Міжнародного дня людини із синдромом Дауна.

Коли: 10:00

Де: Дитяча планета, вул. Кам'янецька, 17

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую