ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 21-23 лютого

Культура 2029
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

У суботу в центрі Хмельницького відбудеться трансляція фіналу відбору Євробачення 2020, у якому візьме участь хмельницька бандуристка Марина Круть. Хмельничан запрошують долучитися до події та разом підтримати молоду артистку.

Кілька концертів, майстер-класів і вистав відбудуться цього уікенду в обласному центрі. Дітлахів запрошують на зустріч до книгарні "Є", де маленьким слухачам розкажуть цікавинки про Скаутський рух.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе», виставка творів хмельницького художника Віктора Севця «На хвилі пам’яті» . Виставку "Всі відтінки... Чорний" відкрили у музейній галереї квARTира. У музеї-студії фотомистецтва у четвер презентували виставку світлин "Мій Майдан" - автор Юрій Гармаш. Виставка цифрового живопису Анастасії Кохан діє у музеї історії міста Хмельницького.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА

П'ятниця (21 лютого)

 

Фото: з архіву

Фото: ілюстративне з архіву

Вечір патріотичної пісні «Ми – українці!»

У мистецькому заході візьмуть участь барди Ігор Білий, Едуард Драч, лідер гурту «Мері» Віктор Винник, українські письменники та громадські діячі брати Капранови.

Коли: 18:00
Де: Дитяча школа мистецтв, вул. Гагаріна, 3 а
Вартість: безкоштовно

Арт-терапевтичний проєкт "Ріка мого життя"

Ви будете мати змогу познайомитися із собою справжнім, дослідити внутрішні несвідомі механізми та зрозуміти чому ви є зараз де ви є.

Коли: 15:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 350 гривень

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Виявлення бар'єрів та перешкод, пошук шляхів подолання труднощів у відносинах. А також пошук можливостей для покращення якостей відносин. В гру можна грати як парою, так і самостійно.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5

Концерт Сергія Білозерова

Запрошують на традиційний зимовий концерт лідера гурту MORJ | MOРЖ - чудернацького мрійника, натхненного казкаря та справжньої людини-оркестра Sergey Belozerov.

Коли: 20:00
Де: Ola Healthy Cafe, пров. Пекарський, 6
Вартість: 100 гривень

Вечір українського романсу «Сьогодні муза править в серці бал»

Українські класичні та сучасні романси звучатимуть у виконанні учнів та викладачів музичного відділення Хмельницької дитячої школи мистецтв «Райдуга» та вокально-інструментального ансамблю «Барви» Центру національного виховання учнівської молоді.

Коли: 16:30
Де: Літературно-мистецька вітальня Хмельницької міської центральної бібліотеки, вул. Подільська, 78
Вартість: безкоштовно

Субота (22 лютого)

 

Фото: thestranger.com

Концерт ДахаБраха

"ДахаБраха" створена Владом Троїцьким в стінах театру "Дах" в середині 2000-х. Молоді музиканти миттєво спрацювалися. Сьогодні в їх активі налічується величезна кількість інструментів: басові барабани, перкусія, флейта, фортепіано, віолончель, джембе, акордеон, бугай, укулеле, губна гармоніка, кахон, дарбука, табла, діджеріду. І справляються із цим всім лише чотири пари рук. Три дівчини і хлопець видають вражаюче потужний етно-хаус. Водночас їхні пісні є покликом предків, небувалим за силою і драйвом, вони складні, мають багато прихованих сенсів. І слухачі з неприхованим задоволенням підтверджують це.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 190-650 грн

Комедія "Чоловічий рід, в єдиному числі"

Вистава Київського театру-студії імпровізації "Чорний квадрат".
Сюжет найнеймовірніший: Френк Хардер, полковник американської армії, імпозантний чоловік в літах, виявляється трансвертом і матір'ю молодого француза Луї. Він змінив стать, ім'я і місце проживання, але не зміг впоратися з материнським інстинктом, тому повернувся у Францію... Як відреагують на появу Френка-Марії-Луїзи її колишній чоловік, найближча подруга і син - ось в чому інтрига і уся сіль фарсу.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 170-340 гривен

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 50 гривень

Вистава "Марійка та Ведмідь"

Одного разу маленька Марійка заблукала в лісі й набрела на хатинку. Там жив дуже сердитий, неохайний, неввічливий Ведмідь, але з дуже добрим серцем, як потім з'ясувалося. Марійка стала справжнім другом для Ведмедя і допогла йому зрозуміти, як це гарно - бути щедрим на добро.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Трансляція фіналу відбору Євробачення2020 у центрі Хмельницького

На майданчику поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка відбуватиметься трансляція фіналу національного відбору Євробачення 2020. У першому півфіналі перемогла хмельничанка Marina Krut.

Коли: 18:00
Де: Майданчик поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка, вул. Проскурівська

Майстер-клас для дівчат "Заколки Ромашки та Кульбабки"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас дівчат 8-12 років. Виготовимо 2 пари заколок.

Коли: 12:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 150 гривень

Дитяча субота "Скаут - це круто"

У фільмах та мультиках часто можна зустріти історію про хлопчиків та дівчат, які продають печиво з благодійних намірів, їздять у лісові табори та мріють отримати якісь неймовірно важливі значки… Але в чому їхній секрет? Про що вони мріють? Скаутський рух — міжнародний неполітичний молодіжний рух, який своєю метою ставить підтримку фізичного, розумового і духовного розвитку молоді, щоб вона могла відігравати важливу роль у суспільстві. На цій дитячій суботі дізнаєтеся багато цікавих секретів про скаутський рух, зокрема, про українських скаутів - національну скаутську організацію «Пласт».

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Панно з квітами з фоамірану"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас "Панно з квітами з фоамірану". Розмір А4, рамка без скла, квіти об‘ємні.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 200 гривень

Неділя (23 лютого)

Фото: з архіву

Казка "Снігова королева"

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить у собі сили вступити у вирішальну битву зі Сніговою Королевою.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Концерт "Back to Bach"

Все в світі звучить та має свої вібрації, варто лише зупинитися, прислухатися та відчути їх!Знайдіть СВОЄ звучання разом з LifeON - вмикайте ЖИТТЯ! У програмі твори композиторів А. Шнітке, Ж.Д. Міша, Б. Кокрофта, Т. Йошиматцу, А. П'яццоли.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.
Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Вистава "Чарівна зброя Кендзо"

Театр ляльок "Дивень" запрошує на виставу "Чарівна зброя Кендзо".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість: 37-40 гривень

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Це один з небагатьох заходів, спрямованих на проведення активного дозвілля людей літнього віку. На пенсіонерів чекають музичні композиції й танці їхньої юності та молодості. Життя може бути цікавим та насиченим у будь-якому віці. Тож запрошують усіх охочих хмельничан на танцювальні вечори.

Коли: 15:00
Де: Культурно-мистецький центр «Ветеран», вул. Володимирська, 77
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас зі створення ніжної весняної композиції «Весна на долоні»

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас. Вік: від 12 років.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250 гривень

Майстер-клас "Картина з шерсті"

Студія "Craft house" запрошує на майстер-клас "Картина з шерсті". Розмір А4, рамка зі склом.

Коли: 12:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 200 гривень

Майстер-клас "Подушка-Єдинорожок"

Запрошують на майстер-клас "Подушка-єдинорожок". Розмір 30/30, будемо плести з плюшевої пряжі.

Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую