FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
23 Липня, 2024

«При Кучмі такого не було»: реп про карантин заспівала «бабуся»

Хмельничанин записав «бабусин» реп про карантин. Фото: скрін з відео

Відомий хмельницький гуморист в образі бабусі записав трек на тему коронавірусу.

Хмельничани продовжують писати актуальні пісні на тему коронавірусу. Цього разу своєю творчістю поділився містянин Олександр Степаненко, капітан команди «Отдыхаем вместе». Днями на своєму Youtube-каналі гуморист виклав відео на пісню «Бабушкін реп». Саркастичний трек одразу ж почали поширювати користувачі соцмереж.

Про своє життя на карантині заспівала вже відома «бабуся», роль якої традиційно виконав Олександр. Про походи в магазин, поїздки в тролейбусах, інфляцію долара та навіть ажіотаж на туалетний папір згадали у «Бабушкіному репу». «Бомбавірус, коронавірус помножив моє життя на мінус. Сиджу удома сама скучаю, чого робити я не знаю» - йдеться у композиції. Не обійшлося у тексті без ненормативної лексики.

Як розповів сайту «Є» Олександр Степаненко, піснею хотів ще раз наголосити, що зараз потрібно всім сидіти вдома. «Виходиш в аптеку чи магазин і бачиш групки людей. Хоча місто спустіло, але все рівно є ті, хто карантину не дотримується. Я розумію, дійсно всім важко довгий час знаходитися в замкненому приміщенні. Але хотілося ще раз нагадати людям: залишайтеся вдома, щоб все швидше закінчилося і можна було вийти надвір як раніше, - каже автор пісні. - Ну і ще одна ціль – трохи розважити всіх. Адже сміх продовжує життя і зміцнює імунітет».

Читайте також: хмельничанин випустив пісню про карантин.

Шматок приспіву до майбутньої композиції, згадує Олександр, склав тижнем раніше. А коли кілька днів його несвідомо наспівував, зрозумів, що вийде пісня. Ще за декілька днів написав слова, у вільному доступі в Інтернеті знайшов музику, яка підійшла до тексту.

«Кліп зняли за один день біля свого дому. Допомагала із зйомками дружина, подавала ідеї. Потім ще два дні монтували відео, - говорить гуморист. - Пісня людям «зайшла», відгуки позитивні. Тепер пропонують спробувати виконати щось у рок-стилі. Співатиме знову «бабушка», їй можна фальшивити і говорити речі, які Степаненко сказати не може. «Бабушці» легше донести ідею, адже їй дозволено робити це кострубато і непрофесійно».

Поки карантин триває, у планах хмельничанина продовжувати працювати над новими проєктами. За словами Степаненка, є ідея для нового відеоролика про те, як люди виходитимуть з карантину. Але для зйомок потрібна вся команда гумористів. Тому відбудуться вони вже після того, як будуть зняті карантинні обмеження.

Нагадаємо, також гурт «Лісапетний батальйон» заспівав про вірус.

;