ye-logo.v1.2

«Закривай завод, дай Землі пожити»: хмельничанин випустив пісню про карантин

Культура 5431
Кліп на пісню символічно зняли вдома
Кліп на пісню символічно зняли вдома. Фото: скрін з відео

Молодий хмельницький музикант записав пісню «Корона», заспівавши про карантин через коронавірус.

 «У тебе не впаде корона, якщо посидиш вдома» - такими словами починається трек, відео до якого днями на своєму Youtube-каналі опублікував 24-річний Олег Шкарпета. Кліп одразу ж почали активно поширювати користувачі в соцмережах та навіть знімати короткі відео у відповідь.

Як розповів хмельничанин, своєю композицією вирішив підбадьорити людей і достукатися до їх свідомості. «Хоча музика – це швидше розважальний формат, я хотів піснею донести важливу думку: залишаючись вдома, ми можемо не тільки зупинити розповсюдження вірусу, але також і позитивно вплинути на екологічну ситуацію планети в цілому, - говорить Олег. - У пісні є такі слова: «закривай завод, дай Землі пожити». Це означає, поки ми будемо сидіти вдома, перестанемо смітити, планета самоочиститься, а навколишнє середовище відновиться. Приклад тому Венеція, там вже зараз канали стали чистими без людей».

Слова та музику Олег Шкарпета написав за день. Ще один день витратили на зйомки кліпу. Відео до пісні символічно було знято вдома.

«Зазвичай пісні пишуться довше, ніж ця. Але у мене була чітка ідея. Я знав, що хочу сказати і слова написалися на одному диханні. Кліп допомог мені зняти знайомий, - сказав хмельничанин. - Я не очікував такої бурхливої реакції від людей. Всі мені пишуть, коментують, знімають вайни у відповідь».

Наразі музикант продовжує займатися творчістю вдома. Як розповідає хлопець, карантину дотримується, працює дистанційно. «Сказали сидіти вдома – сидимо, мити руки – миємо. Я квартиру всю продезінфікував. Крім співів займаюся дизайном, тому зараз віддалено малюю. А ще із знайомим гітаристом спробуємо організовувати прямі ефіри», - ділиться Олег Шкарпета.

Нагадаємо, нещодавно гурт «Лісапетний батальйон» заспівав про вірус.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую