ye-logo.v1.2

Трохи позитиву: гурт «Лісапетний батальйон» заспівав про вірус

Культура 35724
«Трохи позитиву та гумору в цей напружений час нам усім не завадить, - каже керівник гурту та авторка пісні Наталія Фаліон
«Трохи позитиву та гумору в цей напружений час нам усім не завадить, - каже керівник гурту та авторка пісні Наталія Фаліон. Фото: скрін з відео

Кліп до пісні зняли в рідних П’ятничанах.

Гурт «Лісапетний батальйон» з села П’ятничани, що на Чемеровеччині, відомий своїми веселими та жартівливими піснями, не залишився байдужим до теми коронавірусу і випустив нове відео з піснею про вірус. Звісно ж, в жартівливому стилі.

«Трохи позитиву в цей напружений час нам усім не завадить, - розповіла сайту «Є» керівник гурту та авторка пісні Наталія Фаліон. – Хоча до самої ситуації ставимося з усією серйозністю. Нині ми усі на карантині в рідному селі. Наш колектив завжди підтримує українців, тому ми не змогли залишатися осторонь і в такі напружені часи. Я ж намагалася подивитися на ці події своїми веселими очима і додати трохи гумору».

Додає, що потік інформації, який щодня отримують люди, важко сприймати морально. Щоб руки не опускалися, іноді треба відволікатися, посміхатися.

«Життя продовжується. Мусимо і розуміти складність ситуації, і мати надію та відраду», - каже пані Наталія.

Кліп до пісні, зазначає, знімали у П’ятничанах.

«У нас є де самоізолюватися, - жартує вона. – Поки гастролі відмінені - проходимо карантин на своїх городах. Але і в цьому є свій позитив, адже роботи у селі, як завжди – не початий край».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую