ye-logo.v1.2

Хмельницька співачка Наталія Валевська презентує два нових альбоми

Культура 2747
Нові альбоми відрізняються за стилістикою
Нові альбоми відрізняються за стилістикою. Фото: надане пресслужбою Наталії Валевської

У 2020-2021 роках артистка планує всеукраїнський тур в підтримку нових альбомів.

Одразу два музичні альбоми презентує днями хмельницька співачка Наталія Валевська. Їхня презентація відбудеться під час онлайн-концерту в п’ятницю, 12 червня, на офіційних сторінках артистки.

Як зізнається сама співачка, вихід альбомів «Мир над Україною» та «VALNA» вона планувала на кінець березня, але в зв‘язку із пандемією Covid-19 , реліз було вирішено перенести.

«У зв‘язку із важкою ситуацією зараз, як ніколи нам потрібен Мир. Мир в Україні, мир в серці і душі. Я вклала всю свою душу в цей альбом і для мене є найголовнішим, щоб люди навколо, незважаючи ні на що, жили моментом, відчували любов і були щасливими».

Це шостий і сьомий альбоми артистки. Цього разу Наталія виступає вперше як продюсер. Музичні роботи відрізняються за стилістикою. Альбом «Мир над Україною» записаний у жанрах поп, денс-поп та r&b. У альбом увійшло 11 пісень. Творча робота над альбомом тривала протягом 4 років.

Альбом «VALNA» Наталія Валевська називає експериментальним. Композиції виконані у незвичному для артистки стилі electronic dance music, electronic music. Музичний альбом включає в себе 7 композицій. Творчий процес над альбомом теж тривав протягом 4 років.

Онлайн-концерт і презентація альбомів Наталії Валевської відбудеться о 20:00 12 червня на офіційних сторінках артистки у Facebook, Instagram та YouTube.

Читайте також: Студенти з Хмельницького змагаються у півфіналі всесвітнього конкурсу національних культур.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую