ye-logo.v1.2

Студенти з Хмельницького змагаються у півфіналі всесвітнього конкурсу національних культур

Культура 1701
У конкурсі змагаються студенти хорового колективу від керівництвом Лілії Качуринець
У конкурсі змагаються студенти хорового колективу від керівництвом Лілії Качуринець. Фото: ілюстративне worldfolk.vision

У фестивалі-конкурсі беруть участь колективи із понад сотні країн світу.

Студентський хоровий колектив Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії пройшов національний відбір Всесвітнього фестивалю-конкурсу національних культур і мистецтва «World Folk Vision 2020». Тепер учасники колективу знаходяться у світовому турі півфіналу конкурсу. Всього серед півфіналістів культурного проєкту десять учасників представляють культуру України.

Через пандемію COVID-19 цьогоріч організатори відмовилися від живих виступів конкурсантів. Міжнародний фестиваль проходить в інтернет-мережі, а відкрите народне голосування відбувається в онлайн-режимі.

Щоб пройти у фінал конкурсу, хмельницьким студентам потрібна підтримка користувачів мережі. Тож учасники гурту записали відеозвернення, у якому закликають проголосувати за їх колектив.

«World Folk Vision» - це глобальний міжнародний рух відкритий для культурного діалогу між країнами Європи та Азії, Північної та Латинської Америки, Африки, Австралії та Океанії, - йдеться у відеозверненні. - Наш колектив на чолі з Ніною Матвієнко та ще кількома учасниками представляє Україну, Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію та місто Хмельницький серед 115 країн світу. Тому ми знову просимо вашої допомоги, аби отримати можливість представити Україну у фіналі та здобути перемогу».

Щоб підтримати Студентський хоровий колектив у другому турі, потрібно перейти за посиланням, зареєструватися та проголосувати. Відкрите народне голосування за вихід у фінал триватиме до 15 червня 2020 року.

Читайте також: На що витратять зекономлені на фестивалях гроші у Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую