ye-logo.v1.2

У Хмельницькому презентували роботи «найджазовішого фотографа країни»

Культура 1518
На світлинах зображені моменти із джазових концертів
На світлинах зображені моменти із джазових концертів. Фото: автора

Експозиція складається із 60 робіт.

Сьогодні, 20 серпня, у Хмельницькому стартувала програма навчально-просвітницьких заходів «Поджазуймо». Розпочали її із відкриття виставки світлин столичного репортера Олександра Зубка. На фотороботах зображені джазові виконавці, які у своїх колах відомі не лише в Україні.

«Програма навчально-просвітницьких заходів «Поджазуймо» стартує саме сьогодні, 20 серпня. Маємо такий незвичний початок для джазової події - це фотовиставка, яка дає нам зрозуміти, що джазове мистецтво є багатогранним. Загалом заходи відбуватимуться протягом найближчого місяця - до 20 вересня. Крім фотовиставки, яку ми сьогодні показуємо, у нас і буде виставка образотворчого мистецтва, навчальний курс для професійної аудиторії, наших музикантів, хореографів, художників» - зазначив начальник міського управління культури та туризму Артем Ромасюков.

Олександр Зубко (праворуч)
Джазову виставку супроводжувала джазова музика

За його словами, представлена у фотомузеї експозиція чудово демонструє, що різні види мистецтва можуть переплітатись. Особливо в руках талановитих людей, таких як Олександр Зубко. Він професійно почав займатись фотографією у далекому 1998 році, а з 2003 року працює фотокореспондентом ділових та суспільно-політичних видань, співпрацював з багатьма українськими інформаційними агентствами.

Сам автор називає себе «найджазовішим фотографом країни».

На більшості світлин зображені емоції музикантів
Виставка триватиме до 5 вересня

«Мені дуже джаз близький загалом. Я репортер, тому спостерігаю за музикантами і, якщо поталанить, то ловлю їх емоції на фотоапарат. Відзняв багато різних подій джазових і не тільки. На роботах, які представлені сьогодні є багато відомих джазменів», - каже автор Олександр Зубко.

Додає, що загалом експозиція складається із 60 робіт, зроблених в різних місцях і в різний час. найстаріші світлини датують 2011 роком, а найновішим липнем 2020 року.

Переглянути виставку можна до 5 вересня у Хмельницькому музеї студії фотомистецтва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую