ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському через харківську авіакатастрофу скасували фестиваль «Respublica»

Культура 3053
Заплановані на суботу заходи та онлайн-трансляції фестивалю перенесли на інший день
Заплановані на суботу заходи та онлайн-трансляції фестивалю перенесли на інший день. Фото: ілюстративне з архіву редакції

Суботні заходи перенесли на інший день.

Сьогодні, 26 вересня, у Кам’янці-Подільському мав би тривати другий день «Respublica Fest 2020». Проте через падіння літака у Харківській області та запровадження в Україні Дня жалоби організатори фестивалю скасували всі суботні заходи. Про це вони повідомили на офіційній сторінці «Respublica Fest» у фейсбуці.

За словами організаторів «Respublica Fest 2020», всі публічні заходи на території фестивалю та онлайн-трансляція, які були заплановані на 26 вересня, скасовуються. Тому вхід на локацію для відвідувачів і журналістів буде закритий. Зайти зможуть лише артисти та організатори, які залучені до фільмування.

«Трансляція всієї програмної частини, яка була запланована на суботу, відбудеться у понеділок, 28 вересня, на каналі Супер Сус», — зазначили організатори фестивалю.

Нагадаємо, цього року «Respublica Fest» проходить у Кам’янці-Подільському впродовж трьох днів — 25-27 вересня. У суботу, 26 вересня, музична програма мала складатися з виступів гуртів «Хамерман Знищує Віруси», «Go-A», «Стасік», «Cloudless», «Septa», «Соседи стерпят», «Мій дотик»…

Додамо, що вчора, 25 вересня, близько 21-ї години біля аеродрому під Чугуєвом Харківської області впав літак Ан-26Ш. На його борту перебувало 27 людей: семеро членів екіпажу та двадцятеро курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Внаслідок авіаційної катастрофи загинуло 23 людини, одну — госпіталізовано, а доля ще трьох поки невідома. Один зі загиблих курсантів — родом із Старокостянтинова.

На місці авіакатастрофи тривають пошуки ще трьох зниклих людей. Військовослужбовці прочісують місцевість довкола місця катастрофи. Крім того, працює спеціальна комісія військових інженерів, яка встановлюватиме причини катастрофи. Зокрема, вже знайдено бортові самописці.

Володимир Зеленський підписав указ, яким оголосив в Україні 26 вересня цього року Днем жалоби за жертвами авіакатастрофи на Харківщині.

Також нагадаємо, що через авіакатастрофу на Харківщині у святкову програму відзначення Дня міста у Хмельницькому було внесено незначні зміни. Зокрема, у суботу скасували всі розважальні заходи, залишивши урочисту, спортивну та культурну програми.

Читайте також: У Хмельницькому презентували «Машину часу»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую