ye-logo.v1.2

«Це краще танго, яке може бути»: відома подолянка на «Танцях з зірками»

Культура 2150
Ексвіагрянка продовжує участь у шоу
Ексвіагрянка продовжує участь у шоу. Фото: скрін з відео

Надія Мейхер опинилася знову серед лідерів танцювального проєкту.

Вчора, 18 жовтня, на каналі 1+1 вийшов новий випуск шоу «Танці з зірками», в якому бере участь артистка, родом з Волочиського району, Надія Мейхер. Минулого ефіру артистка разом із своїм партнером Кирилом Власюком потрапили у зону ризику – саме вони найменше набрали голосів телеглядачів, тож їм довелося танцювати «танець за життя». Однак парі все ж вдалося залишитися у проєкті.

«Було відчуття, що ти втрачаєш землю під ногами. Якийсь страх, що закінчиться цей проєкт. Шанс повернутися на сцену. Я щаслива, що минулого ефіру правила шоу змінилися. Я хочу повернутися не тільки на велику сцену, але ще більше надихати свого глядача та свою родину», - зазначила співачка у сюжеті перед своїм виступом.

Цього разу Надія і Кирило підготували для виступу танго. Виконали вони його під пісню Вєрки Сердючки «Тук тук тук». Коментуючи виступ артистки, журі назвали її однією з найсильніших учасниць на проєкті.

«Знову технічно, дуже класно. Майже досконало. Я б вам порадив трохи заспокоїти трохи плечі. У закритій позиції забагато танцю в парі», - зазначив Влад Яма.

Водночас інший суддя Григорій Чапкіс заявив у прямому ефірі, що це краще танго, яке тільки може бути. «Це краще танго, у порівняні з всім, що я бачив. Тут все є, - сказав він. - Енергетика. Стовідсоткова жіночна, сувора, недоступна».

За результатами голосування суддів, Надія Мейхер опинилася у трійці лідерів, глядачі теж підтримали своїми голосами пару. Проєкт покинули пара Позитив та Юля Сахневич. Через інфікування коронавірусом вони не змогли виступити минулого вечора, тож їм на допомогу прийшли Арам Арзуманян і Тоня Руденко, які раніше брали участь з шоу. Проте глядачів віддали найменше голосів цій парі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую