ye-logo.v1.2

Жіночий пасадобль і поцілунки з конкуренткою: виступ Надії Мейхер на «Танцях з зірками»

Культура 2304
Жіночий пасадобль закінчився жіночим поцілунком
Жіночий пасадобль закінчився жіночим поцілунком . Фото: скрін з відео

Цього разу артистка опинилася в зоні ризику і ледь не залишила проєкт.

Вчора, 11 жовтня, в ефірі каналу «1+1» вийшов новий випуск шоу «Танці з зірками», в якому продовжує змагатися відома артистка родом з Волочиського району, ексучасниця гурту «ВіаГра» Надія Мейхер.

Вечір був присвячений темі латини, тож артистка виконала разом із своїм партнером Кирилом Власюком «ча ча ча». Хоча переважно відгуки членів журі про номер були позитивними, все ж Надії зауважили, що цього разу вона переборщила з емоціями на обличчі.

«У танці ви дійсно як риба в воді. Але, певно, через переповнення емоціями, ви сьогодні більше працювали ротом, а не плавниками», - заявила Катерина Кухар.

Водночас Влад Яма додав: «У вас, як завжди, такі вихиляси. Напевно, зараз всі чоловіки дивилися. Але можна було трохи краще закривати коліна. Були вони трохи класичні і було ще декілька дивних рухів».

Не зважаючи на критику суддів, за результатами їх оцінювання, пара Надії та Кирила опинилася у трійці лідерів.

Кожного ефіру з початку сезону виступи Надії Мейхер порівнюють з номерами ще однієї колишньої учасниці гурту «ВіаГра» – Санти Дімопулос. Вчора ж вперше протистояння ексвіагрянок відбулося безпосередньо на паркеті. Артистки разом станцювали жіночий пасадобль, який закінчився пристрасним поцілунком конкуренток.

А ще Надії Мейхер довелося цього ефіру виконувати «танець за життя». Хоча судді поставили артистці високі бали, за результатами голосування глядачів, вона і Ольга Фреймут опинилися в зоні ризику. Саме вони найменше набрали голосів телеглядачів. Але вчора ніхто з них не залишив шоу. Таке рішення прийняли судді, оскільки Олег Винник і Олена Шоптенко відмовилися від продовження участі в проєкті.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую