ye-logo.v1.2

Хмельницький обласний театр прийматиме фестиваль вистав «Face to face»

Культура 4582
Фестиваль відбуватиметься без глядачів у залі
Фестиваль відбуватиметься без глядачів у залі. Фото: ілюстративне з архіву

Триватиме захід до 15 листопада.

У Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені Михайла Старицького відбудеться Всеукраїнський театральний фестиваль вистав на камерній сцені «Face to face». Як повідомляють у пресслужбі театру, участь у ньому візьмуть театри з Житомира, Херсона, Львова та Києва. Хмельничанам вони покажуть найкращі свої постановки.

«Фестиваль відбуватиметься у не зовсім звичному форматі на малій сцені. Через карантинні обмеження та «червону зону» в місті Хмельницькому, усі вистави будуть представлені перед порожнім залом. Глядачі ж матимуть змогу переглянути їх на сторінках театру в соціальних мережах в режимі онлайн», - додають у театрі.

Стартує фестиваль 10 листопада і відкриватиме його хмельницькі театрали. Зіграють актори прем’єру фарсу «Місто, в якому можливо все» в постановці режисера Дмитра Гусакова.

«Місто, в якому можливо Все» - це історія про одне із звичайних міст звичайної країни. Тому й події, які там відбуваються, знайомі абсолютно кожному глядачу! Смішні ситуації, дотепні персонажі та абсурдність обставин, могли б претендувати на найвеселішу комедію, якби не одне «Але»! Можливо, в руках героїв опинилось наше життя?», - резюмують театрали.

12 листопада покаже виставу «Ілюзія» Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр імені М.Куліша.

13 листопада покаже моновиставу «Жінка в STYLE JAZZ» Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені І. Кочерги.

14 листопада — Львівський Національний театр імені Марії Заньковецької покаже комедію «Чоловік моєї дружини».

15 листопада — Київський національний академічний Молодий театр покаже аскетичну комедію «Сон літньої ночі» Вільяма Шекспіра.

Початок вистав фестивалю о 17.00.

Читайте також: Світові п’єси в одній виставі: у Хмельницькому готують незвичний театральний проєкт

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую